Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebare fetele din America - branza burduf


Recommended Posts

Noi de ani buni facem branza de burduf in casa, din cas, cum zice si daniela. Taiem casul felii, il "framantam" la robot (functia aia de amestecat aluatul) si adaugam sare dupa gust. Pasta obtinuta noi o invelim in celofan, iasa ca o rulada... __________________________ Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008) [loveyou] [gravired]28+ cu shmoo mic [fetita] "pisicutz verde"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Poate am sa incerc atunci, Letitia. Spuneti, ce diferenta este intre cas si mozarella? In zona Argesului puneau branza de burduf in coaja de brad. Eu am pin pe aici, ma gandeam intr-un timp sa-mi fac in casa, gasisem si o reteta pe culinar.ro parca sau in alta parte. Am impresia ca adauga un pic de Gorgonzola la cas sau mozarella ca sa capete gustul acela iute... [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]La tzara americana (poze)[/url] [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/Fluturi/"]"Un fluture (de noapte) pe zi si alte [biz]" (tot poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ML, mozzarella e facuta din ceea ce italienii numesc [url="http://en.wikipedia.org/wiki/Pasta_filata"]pasta filata[/url]. Implica tratarea termica in zer/apa fierbinte si apoi framantarea pana la obtinerea unei texturi elastice. Procesul e diferit fata de cel folosit pentru cas dulce (care nu implica framantare/tratare termica). La branza de burduf eu stiu ca gustul iute e un defect. Am gasit un articol mai complet [url="http://www.lumeasatului.ro/vizualizare.php?articol=26"]aici[/url]. Eu n-as adauga gorgonzola, e o branza cu mucegai si va "insamanta" branza de burduf, caz in care s-ar putea sa fie nevoie de alte conditii de maturare. Daniela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

M-ai zapacit [:D], multumesc frumos, Daniela, interesante si totodata dificile etape. Nu m-as fi gandit sa fie atat de lucru [:I] [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]La tzara americana (poze)[/url] [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/Fluturi/"]"Un fluture (de noapte) pe zi si alte [biz]" (tot poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...