Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

fluturasii - cum scapam de ei


Recommended Posts

citeam subiectul Elisei si raspunsurile fetelor si asta m-a facut sa scriu si va cer parerea. de ceva timp am inceput sa simt fluturasii in stomac in prezenta unui coleg de sevici. lucram impreuna la un proicet mare de aproape un an. relatiile sint strict profesionale dar ne petrecem aproape tot timpul la sevici impreuna. amindoi avem familii si copii si nici macar nu se pune problema unei relatii altfel decit profesionale. ce sa fac? proiectul se incheie peste 2 saptamini dar el vrea sa mai incepem unul impreuna. i-am spus politicos ca nu cred ca se va intimpla pt ca seful meu vrea sa ma ocup de altele. problema e ca la ce lucram e foarte interesant si fff important pt cariera mea, si a lui. in acelasi timp vreau sa scap de fluturasi si cred ca daca ma distantez un pic poate ajuta. mi-am programat chiar si concediu 3 sapt dupa ce lansam produsul. desi nu plec nicaieri pt ca sotul lucreaza voi sta acasa cu copiii, sa fiu cit mai departe de servici. oare voi scapa de fluturasi? nu as vrea sa imi schimb serviciul si nici sa stric relatia cu colegul. lucram foarte bine impreuna, vorbim aceeasi limba si rezultatele se vad. char si sefii nostrii vor sa continuam colaborarea, dar mi-e teama. please help!! Carina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul răspuns
wonderful, citeste cu atentie, e si casatorita are si copii Draga mea, dusuri reci, luat sot si mers intr-un weekend singurei intr-un loc romantic, lecuit fluturasi imaginat coleg pe wc, cu izmenele in vine, alungat fluturasi[alcool][bang] [:D]pupici Doamne'ajuta!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da,sorry.renunta la acel proiect,oricat de important ar fi pt.cariera ta.Familia ramane pe 1 loc.sa ne imaginam ca ai sa continui.Dupa 1 intalnire intima e f. posibil sa te simti ca naiba si sa nu te mai poti uita in ochii sotului.Adica o sa ai un gust amar multa vreme.Sa ne imaginam ca ve veti simti f.bine-tu si colegul-ce faci mai departe?Nu-i un lucru care poate fi ascuns mult timp iar sent. de vina va apasa tot mai mult.Ar urma discutii,scandaluri,divort,etc.Merita?Nu lasa o stare trecatoare sa-ti distruga familia.Asta cred eu.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

vezi ca moliile astea ,rod shi cositoria dar pot incepe sa roada shi proiectul shi sa ramii shi fara capra shi fara varza shi cu sufletul mincat.[:D] afara de ce a prescris doamna doctor maru[medic] de la infectioase de corazon shi burta io adaug ca tratament alternativ un produs de la fuller se numeshte baygon(sprai ptru mushte tintari ,molii,cucarache etc)shi daca chiar nici asta nu functioneshte ,pliciul este sfint. io mai zic sa nu te iei dupa doamna dr ramonica homeopata ca boala de fluturi"trece cu nu da atentie" nu trece cu una cu doua ,fluturii se inmultesc repede shi invadeaza[biz][biz][biz][biz][biz][biz][biz][biz][biz]. cari nu te supara ,dar dr maru m infectat shi nu ma-m putut abtine.[asia][:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by roz6
Eu nu cred ca fluturasii sunt numai ai tai, cred ca si colegul tau simte acelasi lucru (femeile sunt in general cele sensibile/receptive).
De ce crezi asta??? _____________________________________________ Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

io mai zic sa nu te iei dupa doamna dr ramonica homeopata ca boala de fluturi"trece cu nu da atentie" nu trece cu una cu doua ,fluturii se inmultesc repede shi invadeaza[biz][biz][biz][biz][biz][biz][biz][biz][biz]. cari nu te supara ,dar dr maru m infectat shi nu ma-m putut abtine.[asia][:D] [/quote] Multumesc pentru ridicarea in functie. Deci daca da atentie fluturilor ii trece? The best thing you can do for your children is to love your wife.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...