Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

MELANOM MALIGN-ATENTIE LA ALUNITE (3)


Recommended Posts

[URL="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153854"] CAP.1 [/URL] [URL="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157784"] CAP.2 [/URL] Am deschis capitol nou ca cel vechi "dadea pe dianfara" si cu ocazia asta va anunt ca acum o saptamana am primit rezultatul tomografiei - prima evaluare dupa cca 7 saptamani de tratament - si nodulul de la plaman ce avusese 10 mm,are acum 5 mm.Am fost si aici la eco si la fel: la sanul drept au scazut in dimensiuni formatiunile suspecte.Acum cea mai mare are 5 mm ,restul sunt de 2-3 mm.Si inainte cea mai mare avea aproape 8 mm.Deci deocamdata "se misca",om vedea si cat dureaza.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Monica, Doamne ajuta! O sa fie excelent. Ma bucur tare mult pentru vestile bune! Eu o sa-ti fiu mereu recunoscatoare, daca nu citeam subiectul acesta, nu cred ca meregam prea curand la medic. si iar vreau sa ajung sa-mi fac harta si sa le urmaresc. Te pupam cu drag [flo][flo] Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui monica70 Am deschis capitol nou ca cel vechi "dadea pe dianfara" si cu ocazia asta va anunt ca acum o saptamana am primit rezultatul tomografiei - prima evaluare dupa cca 7 saptamani de tratament - si nodulul de la plaman ce avusese 10 mm,are acum 5 mm.Am fost si aici la eco si la fel: la sanul drept au scazut in dimensiuni formatiunile suspecte.Acum cea mai mare are 5 mm ,restul sunt de 2-3 mm.Si inainte cea mai mare avea aproape 8 mm.Deci deocamdata "se misca",om vedea si cat dureaza.
Ma bucur ca ne dai vesti bune! Multa sanatate si sa auzim de bine!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna, tuturor fetelor! Buna, Monica! Voiam sa spun ca, am fost la doctorita care se "ocupase" de alunitele mele...In leg cu forma pe care o luase una dintre cicatrici, dr. a spus ca nu-i nicio problema, nu se reface nimic, totul e in regula, doar ca, asa se vindeca tegumentul meu. Ca n-as avea motive de ingrijorare. Asa sa fie? Sa mai cer o a doua opinie? Sau sa nu fiu "Toma Necredinciosul"? Multumesc mult! Monica, Doamne ajuta sa te simti bine si sa urmeze numai vesti bune!! Sanatate multa tuturor!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Multumesc de interes,deocamdata-s tot ok.La ultima scanare s-a vazut cam la fel,deci "stabil". N-au mai scazut,dar nici crescut.Urmatoarea scanare va fi cam inainte de Craciun. MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) [url="http://www.dropshots.com/DIANATUDOR"] POZE [/URL] "10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla" [url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18"] VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA" [/URL]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sananate multa si sa vii cu vesti bune __________________________________________ "Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Multumesc de urari! An nou fericit si voua! O sa am vesti doar la sfarsitul saptamanii,fiindca ultimul CT l-am facut abia vineri.De simtit ma simt f. bine. Ba chiar am pus pe mine vreo 3 kg [pk] - am 53-54 acum, fata de cum ajunsesem anul trecut la doar 49-50 [bang] Am si pofta de mancare cat cuprinde - poate o fi si de la medicamentele astea,nu stiu.Efectele adverse - in principal keratozele alea aparute mai mult pe umeri au disparut ,in schimb de vreo doua luni nu-mi mai creste parul la sprancenele pensate ... de-asta chiar nu ma plang defel [:D]! Alt efect nou: mi s-a incretit parul de zici ca-s negresa - al meu era ondulat spre cret,iar in sarcini mi se mai intinsese.Deci e si distractiv [alcool] Oricum stiu ca efectul e temporar si sunt in cautarea altor trialuri experimentale - deocamdata am pe lista vreo trei variante care din cate am citit sunt sanse sa aiba ceva efecte,faza e sa si ajung la ele dupa ce imi dau astia papucii.N-am prea avut eu chef si timp acum de sarbatori sa "butonez",dar probabil ca trebuie sa ma apuc din nou cat de curand,ca sa fiu pregatita. Revin cand am vesti. MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) [url="http://www.dropshots.com/DIANATUDOR"] POZE [/URL] "10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...