Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Meniu pentru zi onomastica la birou


Recommended Posts

Sambata viitoare este ziua sotului meu si am vrea sa- pregatesc cate ceva (mai usor)pentru a servii colegii la birou. N-as vrea sa fie ceva greoi si nici cu sandwich-uri nu-l pot trimite,dar as vrea sa pregatesc 2-3 aperitive,ceva prijiturici,cafea....si nu mai stiu. Va rog frumos poate sunteti mai inspirate si-mi dati cateva idei pentru sambta viitoare.Ce sa-i pregatesc? Multumesc![flo] Monikka [url="http://good-times.webshots.com/album/563700447BwEaXj"]vacanta Moeciu 2008[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

buna, in primul rand ar trebui sa-l rogi pe sotul tau sa se intereseze daca vreun coleg/colega tine post ! daca da, iei in calcul cateva preparate pentru cei care tin post in aceasta perioada, atat pentru aperitive, cat si pentru prajituri ceva foarte simplu ar fi : daca nu ai timp, resurse sau indemanare pentru chestii mai sofisticate, poti cumpara aluat congelat pentru patiserie, din care sa coci diverse variante de saleuri: cu mac, cu susan, cu chimen. mai poti face mini-pateuri, din acelasi aluat, cu umplutura de branza (dulce sau sarata), cu ciuperci, cu carne, mini-pizza, rulada cu ciuperci/carne. daca vrei dulci, le poti umple cu mere, nuca, gem/dulceata de fructe, crema de ciocolata, etc dar nu ar fi mai simplu sa comande la o firma de catering, macar aperitivele si tu doar sa faci prajiturelele ? Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cat ajuta raspunsul meu dar vreau sa-ti zic ca noi la birou ne-am shperlat. Nu-si mai bate lumea capul sa faca nimic, comandam pizza la o firma care da 1+1 gratis, si e minunat. Le putem alege diferite, sunt calde, vin cu sosuri picante/dulci si iesi muuult mai ieftin si ca bani si ca timp alocat. Mai poti face tu ceva prajiturele si gata. Daca totusi insisti sa-ti bati capul [:D] poti face salata de vinete, salata de ton cu porumb, poate o salata de creveti, poti cumpara si praji clestisori de crab (muslitos), pommes noisettes (bulete de cartofi), poti face mini frigarui tip bruschete (pe scobitori) cu cubulete de cascaval/mozarella, juma de rosie cherry si un cruton de paine prajita, ceva chec/rulada aperitiv. Astea mi se par mie potrivite pentru carat la serviciu. Monica si gargaritza [copil]Nancy, 04.07.2008 [url="http://branzarulvesel.blogspot.com/"]blog revival[/url] [:D] - chestii gargaricesti [url="http://community.webshots.com/user/boticelina"]video bazar[/url] "If you are unware of your choices, then you have none"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...