Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

test de sarcina pozitiv sau negativ?


Recommended Posts

fetelor stiu ca este tarziu dar poate mai e cineva pe aici sa stie sa_mi raspunda. tocmai mi-am facut un test de sarcina barza,linia de control a iesit foarte rosie ,dar parca se vede si cealalta foarte stearsa,de abia se vede.am avut un singur contact neprotejat pe 24 septembrie,iar ultima menstruatie a fost pe 13 septembrie.maine sau poimaine ar trebui sa imi vina.dar mi-am facut testul ca nu prea m-am simtit bine vreo 3 zile la rand. va rog o parere,parca nu mai am rabdare pana maine sa-mi iau alt test.i-a mai iesit cuiva asa testul de sarcina?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Da,e sarcina,dar se vede mai slab deoarece nivelul hCG prezent in urina nu e foarte mare deocamdata, continuand sa creasca treptat in perioada urmatoare. Si mie mi s-a intamplat la fel, foarte slaba a doua linie, dupa care s-a vazut clar la eco embrionul. Lipsa unei sarcini nu va colora niciodata a doua liniuta. Felicitari pt bebe![flo] "I'd rather walk in the dark with God Than go alone in the light; I'd rather walk by faith with Him Than go alone by sight."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mi s-a intamplat sa iasa a doua liniuta foarte palida in doua situatii, cand era sarcina si am facut testul prea devreme si cand nu era sarcina dar m-am uitat la test dupa mai mult de cinci minute cum scria pe instructiuni (asta parca la testul barza mi s-a intamplat) mamica de sase copilasi [grup]:Sofian (19 sept. 2011),Nicolae (15 oct. 2009), Stefan (18 ian. 2007), Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Se poate sa fie sau sa nu fie sarcina, asa ca cel mai bine este sa iti faci un beta HCG din sange sau sa mergi la ginecolog pt. ecografie vaginala. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro
Danutza26, da, e posibil sa fie sarcina. ecografia nu e clara acum. Peste 2-3 sapt. iti recomand. Acum cel mai sigur este testul de sange - ai rezultatul in cateva ore. Cred ca se poate face si dupa ce ai mancat.
[url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2"]Victoria (des.1)[/url], fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...