Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Insarcinata si in mari depresii


Recommended Posts

Buna Ziua tuturor..sunt noua aici..ce pot spune..cunosc site-ul asta de 5 ani de zile..mul#355;i membrii de aici m-au ajutat enorm de mult si #355;in sa le multumesc pe aceasta cale...avem 17 ani si adusesem pe lume o minune de baietel...nu aveam nimik in acel moment decât o mama care dup#259; 2 ani in care mi-am crescut copilul singura mi l-a vândut unei familii...socul a fost prea puternic pt mine si am plecat din tara pt ca nu mai puteam sta cu ea in casa...vroiam sa mor sau sa o omor pt ce îmi f#259;cuse...am locuit 3 ani de zile in Austria..am muncit..m-am chinuit si am reu#351;it sa îmi inchiriez un apartament si sa m#259; stabilesc acolo...am cunoscut un austriac si am fost împreuna 2ani de zile(înc#259; nu am terminat-o cu el).dup#259; tot ce s-a întâmplat cu primul copil mi-am dorit enorm de mult sa îmi dea d-zeu înc#259; unul...ce pot sa va spun ? Dorin#355;a mi-a fost indeplinita...problema e ca prietenul meu s-a schimbat enorm de mult si pur si simplu nu ii pasa de noi...sapt trecut#259; am fost La eco si am v#259;zut k e o fetitza.nu stiu ce sa fac! Vreau sa m#259; întorc in România acolo nu pot traii singura cu copilul f#259;r#259; munca si f#259;r#259; bani...m#259;car aici as putea locuii cu bebele La unchiul meu si m#259;car el m#259; poate ajuta...nu mai #351;tiu ce sa fac sunt disperata si in depresii nu mai g#259;sesc nici o solu#355;ie...as avea nevoie de ni#351;te sfaturi..nu #351;tiu... O idee...va multumesc
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna:) In primul rand iti doresc multa sanatate tie si fetitei tale. Apoi,incearca sa-ti revii din starea aceasta depresiva, pt ca ii dauneaza sarcinii si banuiesc ca iti doresti o fetita sanatoasa, da? Poate ca e dureros pt tine sa raspunzi dar cum a ajuns mama ta sa-ti vanda copilul?? E infiorator ce spui. Tu nu ai avut niciun cuvant de spus?? Nu ai avut pe nimeni care sa te apere? Ce a determinat-o sa faca un asemenea gest total inuman? Daca te vei intoarce in tara, esti constienta ca nu o sa ai nici aici venituri, nu? Decat poate vreun ajutor social. Unchiul tau este dispus sa te ajute neconditionat? Cu mama ta ai mai tinut legatura? Stie ca esti insarcinata? Esti sigura ca nu va mai incerca si acum sa te indeparteze de copil? Prietenul tau ce zice de intoarcerea in tara? e ok cu asta? esti sigura ca nu sunteti doar intr-un impas? Ti-am pus mai multe intrebari, dar nu pot sa-ti dau un sfat, o parere, fara sa stiu anumite detalii, care pot face diferenta. Intr-o anumita situatie, o parere neavizata poate face mai mult rau. [pup] Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cum am scris si pe topicul lui dolse sunt logata acum pe tel..nu pot scrie foarte mult pt ca mi se blocheaza sau imi da erori,dar iti promit cand o sa intru dupa pc o sa iti spun Mai detaliat care e situatia..acum iti voi rsp la intrebari.mama nu a suferit nici macar o sec copilul,dupa ce am nascut nu puteam sa merg si nici sa stau jos,o rugam sa mearga sa imi faca un lapte pt bebitz si ea imi zicea:ti l-ai facut spala-te cu el pe cap!o prietena a ei a invatat-o ce sa faca sa scape de datorii si de copil totodata..asa k a cautat o familie adoptiva cu bani care au luat copilul..eu nu am putut face nimik pt ca in aceea vreme eram inca la scoala si nu aveam nici un venit legal..a fost f usor sa faca asta..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Despre prietenul meu ce pot spune?e o javra de om..un om fara nici un pic de inima in el..in ultimile luni m-a terminat psihic!el de un an de zile nu Mai munceste nimik si sta doar pe banii mei..cum am spus si Mai devreme k sunt in depresii groaznice toate se trag in mare parte din vina lui..sta tot timpul acasa..mananca la fiecare jumatate de Ora,stie k sunt gravida dar nu ma intreaba daca vreau sa gust macar ceva..daca vede ca dorm ma trezeste si ma ia ca dorm si tot Asa..de 2luni de zile sunt lipsita de putere ,sunt cu nervii la pamant nu Mai sunt in stare nici la munca sa Mai merg...dar nici el nu ar merge pt nimik in lume..jur ca nu pot sa cred cat de proasta am fost sa ajut asa o scorpie de om!am venit acum in ro sa incerc sa avortez..nu am stout exact cate luni am...de putut s-ar Mai putea dar nu ma lasa sufletul sa o fac..nu stiu ce sa fac..unde sa ma duc..sunt speriata si Deja am intrat in panica rau de tot
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca zici ca esti in Austria, ai loc de munca si ai putea sa stai la unchiul tau, de ce nu faci asa? Dupa ce te mai stabilizezi putin (nasti, te obisnuiesti cu statutul de mamica, poate pui niste banuti deoparte) poti sa revii si in tara daca asta iti doresti. Si pe parazit lasa-l sa se intretina singur, cand o sa bata vantul prin frigidere o sa se mobilizeze si cu munca.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dora, unchiul este in Romania, asta zicea fata, ca in austria nu se descurca singura si ca ar vrea sa se intoarca in tara. Aysha, nu te supara ca insist, dar eu tot nu inteleg cum a putut mama ta sa-ti vanda copilul. Adica nu cum a avut inima, ca nu mai intra asta in discutie, ci cum a putut legal. Nu e ilegal sa vinzi copii?1? Era tutorele coilului, ce s-a intamplat?? De ce nu ai facut nimic, legal vorbind? Cum adica, ti-a smuls copilul din brate si l-a dat?? Doamne, doamne.... Insist cu astfel de intrebari, stiu ca sunt foarte dureroase pt tine si imi pare f rau ca poate te supar si mai tare, dar,asa cum a facut atunci mama ta, poate sa faca si acum, nu? In Austria lucrezi, acolo dupa nastere nu beneficiezi de concediu de ingrijire copil? Sau de vreun ajutor de monoparental? Prieteni ai, acolo? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

alexandra - a zis ca l-a dat spre adoptie si a primit niste bani pt asta. adica acoperita legal. ea avand 17 ani probabil nu a avut putere sa se lupte cu mama. parca stiam ca in austria mamele beneficiaza de niste drepturi foarte bune, adica cele angajate. daca esti angajata cu forme in regula intereseaza-te ce drepturi ai la nasterea copilului. si de descurcat cu un copil sigur te descurci. evident de parazit trebuie sa scapi, banii pe care ii dai pe el mai bine ii pui de-o parte pt nastere si pt copil.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ea avea 19 ani. A zis ca l-a vandut dupa 2 ani. La 19 ani era majora. Adoptia presupune semnarea unor documente. Daca nu le-a semnat ea, ca parinte al copilului, cred ca aceasta "adoptie" a fost ilegala. Si nu inteleg faza asta, cum adica sa nu poate sa lupte? Pentru copilul tau ai obligatia morala sa faci TOT. Dar eu nu o acuz pe aysha de nimic, pt ca nu cunosc situatia, cu toate detaliile care pot face diferenta. Eu tot cred ca e ceva la mijloc care ma depaseste. Oricum, cumplit... Aysha, in rpimul rand lasa-lpe prietenul tau. In al doilea rand ai grija de bebelul tau. Intereseaza-te de drepturile tale in Austria. Drepturi banesti in Romania nu prea o sa ai cine stie ce. Tu ce situatie ai in Austria? Lucrezi legal, ai niste drepturi pe acolo? Prietenul este austriac? Nu stiu exact legislatia privind cetatenia, dar copilul daca se naste in Austria, cu tata austriac, nu se va naste de origine austriac? Poate va avea mai multe sanse asa, intr-un viitor. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

alexandra - copilul adoptat probabil are o familie care are grija de el si-l iubeste si pt el e bine acolo unde e, sper. nici la 19 ani, fara posibilitati materiale, nu e mare lucru de capul tau. probabil ea a semnat - dar atata timp cat nu suntem in locul ei nu putem acuza, ca disperarea si neputinta au grade diferite.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sdcristian, dar am spus doar ca nu o acuz, doamne fereste, nu, repet si subliniez, NU o acuz de nimic. Doar imi pare f rau pentru ea. Am insistat cu intrebarile, in ideea sa nu se intample la fel si cu al doilea copil, atat. Eu cand vad un om ca sufera, sufar si eu alaturi de el, asa sunt eu o fire mai empatica. Departe de mine sa acuz o persoana in necaz. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...