Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Indemnizatie gemeni/tripleti nascuti in 2006-2009


Recommended Posts

Iata articolul: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_26795/Indemnizatia-lunara-pentru-cresterea-copilului-se-va-acorda-pentru-fiecare-copil-nascut-din-sarcini-multiple-intre-2006-si-iunie-2009.html Mamici de gemeni sau tripleti nascuti intre 2006-iunie 2009, ce trebuie sa facem concret? Ce acte trebuie? Am inteles ca trebuie o actiune in instanta... A depus cineva actiunea pana acum? Ma gandesc ca ne-am putea organiza...eu am doi gemeni nascuti in 2007. O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Haideti, mamici de gemenuti si gemenute, ca doar noi stim ce greu ne-a fost sa-i crestem cu o singura indemnizatie( pana nu se razgandesc guvernantii ;)! Oricum, o mare [8] pentru mediatizarea 0 (Z E R O ), un lucru atat de important l-am aflat intamplator la un program de stiri de dimineata pe B1TV (un post care se prinde numai prin cablu) - asta ca sa nu mai bodogan gemenutii ca nu ma lasa sa mai dorm si eu mai mult sambata [8D] Asta in timp ce stirile principale ale zilei vuiesc de Oana vs Marioara Zavoranu, Luciu la sala de inot , sau, mai rau...case bantuite de fantome de unde se scot scheleti din subsol (la ora 7 ...cand se uita copiii...[bang]) O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

fetelor, dati-mi pe PM adresa de mail a uneia dintre voi sa va dau (si transmiteti voi intre voi) documente ale unor mamici ce au obtinut in instanta aceste drepturi. sper sa va ajute. eu deocamdata ma pregatesc doar sa fac pasii astia pt ca la mine nu e cazul ca la voi. eu iau 600 lei pt al doilea. astept un PM. mama de Eva si Fabian din 8 Martie 2011
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Buna ziua Sunt un tatic de tripleti nascuti in octombrie 2006: Nadia Teodora, Raluca Ioana si Cosmina Elena. Sunt si eu interesat de cum as putea da statul in judecata pt. obtinerea indemnizatiei de crestere a copilului retroactiv (conform deciziei nr. 26 din 14.11.20111 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie). Daca exista un forum de discutii pe marginea acestui subiect va rog sa postati si aici link-uri catre acele forum-uri. Cu deosebit respect, Popa Ioan, Miercurea Ciuc, e-mail: popic80@yahoo.com
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
buna ziua , si eu sunt mamica de gemene . am nascut pe 31 martie 2007. in urma aparitiei la televizor a doamnei Sulfina Barbu , am fugit repede cu actele la directia de asistenta a copiilor , dar acolo nimeni nu stia nimic , am ajuns la i.t.m. , acolo nimeni nu stia aproape nimic. m-am dus inapoi la directia copiilor cu ce am mai scos de pe net : decizia , interviul doamnei barbu , o singura doamna a stiut despre ce este vorba , dar nu primise nimic referitor la aceea decizie. am sunat eu peste doua zile cum mi s-a spus si atunci de abia mi s-a specificat ca decizia trebuie publicata mai intai in Monitorul oficial si abia apoi intra in vigoare.am astepat doua luni ca aceasta decizie sa fie publicata , abia pe 10 ianuarie 2012 a fost publicata. maine voi face cerere si iar voi porni la "lupta " .va voi tine la curent .
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...