Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sa mai sper sau ma amagesc?


Recommended Posts

Buna ziua! Am fost pentru 6 luni cu un tip de care mie imi place foarte mult si cind a fost discutia ce fel de relatie sa avem, adica eu eu vrea ca intr-un final sa ma casatoresc (am 29 de ani) el a dat inapoi si a zis ca el vrea sa fim prieteni doar. Ceea ce eu nu am inteles cum adica sex si prieteni in situatia asta. Acum dupa 5 luni de despartire am inceput sa ne vedem iar, ca la inceput dar fara sex acum, desi el tot incearca sa se dea la mine, sa ma atinga sa ma sarute etc. Eu as vrea sa fiu cu el caci imi place de el foarte chiar daca nu este el perfeciunea. Acum eu nu stiu daca el e cu cineva sau nu ca nu stiu cum sa il intreb si de asemenea ce vrea el din intalnirile noastre. Vad ca tot il suna cineva cineva pe mobil si el nu raspunde. ieri am stat impreuna pina la 9 seara si apoi el a plecat la casa lui. A vrut sa urce la mine dar nu a gasit loc de parcare in apropiere asa ca a zis ca vine saptamana viitoare sa ma vizitize cand am planificat sa iesim iar in oras. El mi-a zis ca nu poate in weekend, sa insemne asta ca e cu cineva, ca nici eu nu pot in weekend dar nu pentru ca sunt cu cineva ci pentru ca merg cu fetele la plaja. nu stiu cum sa aflu ce vrea el de la intilnirile noaste si daca are deja pe cineva eu ma retrag, nu vreau sa ma simt ca "amanta" . Sunt asa confuza ca as vrea sa fiu iar cu el mie imi place tare mult de el. Multumesc anticipat pentru sfaturi. ------
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Impresia mea este ca ... impresia ta este cea corecta: are deja o alta relatie! Mai are sens sa astepti, sa vezi ce-si-cum? Mai bine mergi mai des la plaja cu fetele, poate asa iti va iesi in cale un alt cavalar, available de data aceasta! Mult noroc! Si nu-i musai sa te casatoresti acum! Mai bine mai tarziu, dar sa stii ce "iei"! [:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sfaturi?! ceea ce vrei tu cu ceea ce este in realitate nu prea se potriveste.... in general,cand un om nu e liber in weekend inseamna ca e cu cineva,ca are o "obligatie"! daca ar fi sa-ti dau un sfat,acela ar fi sa judeci mai mult cu mintea si mai putin cu inima...caci aceea din urma e cam inselatoare! si daca ai privi relatia cu mai multa detasare si fara sa te gandesti ca ai 29 de ani(o spui de parca ai avea 45 si vreo 2-3 copii...si nici atunci nu ar tb sa gandesti asa...)eu zic ca ai putea sa sesizezi ce vrea el cu adevarat.... Vio,mamica de viitor "avionar" [avion] *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*[grup] [flo] [floare3] __________________________________________ Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu cum sa aflu ce vrea el de la intilnirile noaste si daca are deja pe cineva eu ma retrag, nu vreau sa ma simt ca "amanta" . --------------------------------------------------------------------- fara mari ocolishuri intreaba-l care este statautul lui ,este singur ,compromis cu o alta persoana ?? ce asteapta de la relatzia voastra?? nu te incurca in ite, cere-i sa puna cartile pe masa,foarte scurt shi la obiect.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am 29 de ani si nu am o relatie, dar m-am lovit prea des cu capul de pragul de sus, incat nu as accepta in ruptul capului o astfel de relatie. Poate pt ca am citit si minunata (pt mine) carte a lui Greg Behrendt (sper c-am scris corect) "Tu il vrei, el nu te vrea". Asta e raspunsul, de fapt nici nu conteaza daca are sau nu o alta relatie, conteaza numai faptul ca NU TE VREA cu adevarat, pt ca un barbat care te va dori va dori sa fie cu tine cat mai des si nu-ti va spune sa fiti numai prieteni, te va suna cat de des va putea etc. Am experimentat si asta (barbat care mi-a dat atentia lui aproape completa, facandu-ma sa aflu atunci ca merit mai mult). Asa ca decizia mea , chiar daca ma face uneori sa par o persoana "cu fitze) este sa nu accept jumatati de masura. Macar, daca tot am "reusit" sa fiu singura la varsta asta (care, apropo, fetelor care ziceti ca e abia "un inceput de viata etc", nu e prea usor de suportat de una singura), sa am ceva de calitate. Zice un personaj din "Clona" (serial al meu preferat) o vorba cunoscuta din popor: "Mai bine singura decat prost acompaniata" (am citat aproximativ) Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...