Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce resentimente lasati in urma despre anul 2011?


Recommended Posts

Din nou final de an , un alt an care am crezut ca va fi diferit de toti ceilalti , pentru ca voi avea si eu pe cineva care sa imi spuna ,, mami ,, . ca voi simti si eu un samburel de viata miscand in mine , ca …. ca… Nimic din toate astea nu s-au intamplat , cu toate ca in acest an 2011 am facut mai multe tratamente ca oricand , am schimbat mai multi medici si am sperat mai mult ca oricand! Nu a fost de ajuns se pare , poate ca trebuia facut mult mai mult sau poate ca nu imi este dat mie o asemenea binecuvantare…Incerc sa ma detasez de durerea ce o simt acum si privesc in urma la anul ce e pe cale de a-si scrie si ultima fila. Retraiesc cele 11 luni , ca si cum le-as trai in prezent , rememorez fiecare moment in care am crezut ca aceea va fi luna cea mare : Z1… increzatoare poate ca tratamentul e eficace si peste cateva saptamani vor fi 2 liniute … urmeaza zilele de ovulatie in care ma bucur la testele pozitive … stau cu sufletul la gura dupa inca 2 saptamani , dar testul de sarcina refuza cu obstinatie sa se pozitiveze! O iau de la capat luna viitoare , si inca o luna … si inca alta … pana ce se apropie finalul anului .. Iata-ma ajunsa in ultima luna a anului , decembrie- luna cadourilor bate la usa , iar eu sunt in aceeasi stare in care ma aflam si la debutul anului . insa simt ca am castigat ceva de nepretuit: v-am castigat pe voi , sfaturile voastre fiindu-mi de multe ori singura alinare! Va multumesc , acum si aici , pentru tot ce faceti dand viata acestui site si as vrea sa stiti ca chiar de scriu rar , va citesc zilnic , va am in suflet si ma bucur pentru fiecare reusita a voastra! Va imbratisez , cu inima mereu deschisa spre voi! [pup] Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

anne_marie79, parca m-ai descris pe mine cu diferenta ca eu anul acesta am reusit sa vad cele II liniute , am reusit sa vad si beta crescuta dar pt scurt timp din pacate , asta las in urma ...supararea, furia , celei de a treia sarcina pierduta si spar ca voi intra in 2012 cu bine si cu un samburel in burtica.... sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa reuism si sa fie un an plin de burtici ------------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Macarie ... imi pare rau pentru dezamagirile tale , in care ma regasesc si eu! Insa , capul sus draga mea , tu ai langa tine deja o minune si sunt sigura ca va urma si cea de-a doua. Poate chiar acum in decembrie , cand se intampla minuni cu adevarat , ce zici? Te pup , sa auzim numai de bine![pup] Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

of , sper , mai ales ca luni mai fac un pas care sa ma apropie de minune , chiar sunt extrem de fericita cu minunea de langa mine dar ma doare sufletul ca o aud cum imi cere o "fratioara" :-)) nu ma voi lasa , asa cum toate nu ar trebui sa va lasati pt ca veti avea minunea lanca voi si va veti tine bebei in brate fra indoiala anne_marie79 sa nu te dai batuta si daca crezi ca te pot ajuta cu ceva sa imi spui --------------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ai mare dreptate anne_marie, a trecut un an greu plin de sperante. Citeam ce ai scris si ma gandeam cat de multe ne dorim bebei. La fiecare luna trecuta apare vesnica intrebare "de ce la mine nu se poate?" Nici eu nu scriu mult aici insa sunt zile la rand in care deschid si va citesc. Va multumesc si eu ca imi da-ti sperante, sfaturi si ganduri bune in special. Sa nu uitam sa fim fericite.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...