Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Coloranti alimentari - de unde?


Recommended Posts

Salut, harnicutelor, Am si eu o intrebare (poate s-a mai scris, dar nu am gasit la o cautare rapida, iar timp prea mult nu am :P): de unde se pot cumpara coloranti alimentari, sub ce forma (pentru glazuri, frisca etc.), de la ce producator - tot ce-mi puteti spune, ca eu n-am vazut prin supermarketuri, dar poate nici n-am stiut dupa ce sa ma uit. Multumesc anticipat [flo]! "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Coloranti? Pai ii gasesti in tot ce cumperi...[:)] (Scuze, nu m-am putut abtine...) [url="http://community.webshots.com/user/tora97"]Rufus, Tora si iadele[/url][foto] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email "] Retrospectiva 2008[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a"]Retrospectiva 2009[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all"]Retrospectiva 2010[/url] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

No problem , Rufus [:D]. Stiu ca sunt peste tot si nu intentionez sa-i folosesc constant, doar ca vrem sa coloram frumos niste biscuiti/fursecuri de Craciun (sa facem braduti, mosi, stelute etc - adica sa bucataresc cu baiatul meu) [8D] "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sunt niste creioane pt glazurat la droetker - pentru biscuiti merg. DAR ai mei m-au pus sa razuiesc partea cu glazura inainte de a manca biscuitii (dupa ce au fost f incantati in timp ce i-au ornat). pt frisca rosie eu as incerca cu sfecla fiarta. (n-am incercat, dar ma gandesc ca e functional ce zic)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In Kaufland, Carrefour si Selgros sunt coloranti lichizi: rosu, albastru si galben. In combinatie cu frisca am folosit doar rosu(culoarea nu este intensa) -> roz. Coloranti mai buni(se obtin culori mai frumoase) sunt cei praf. Nu am folosit. Se pot comanda de pe lumea basmelor, etc... Colorant natural: cacao, boia ardei dulce, tumeric, etc... diverse condimente praf. Am folosit cacao, despre restul am citit doar. Aluat verde pt. prajituri am obtinut cu spanac. Pt. glazura cremoasa: fructe(mure, capsuni, zmeura) fierte cu amidon -> un fel de budinca. Sau piureu de fructe cu gelatina -> glazura transparenta. Stiu ca se mai foloseste morcovul dar nu am incercat. Glazura solida: doar cioco, nu am folosit altceva.
Citat:
citat din mesajul lui corap pt frisca rosie eu as incerca cu sfecla fiarta. (n-am incercat, dar ma gandesc ca e functional ce zic)
Ft. buna idee. Multumesc [flo] de ce nu m-am gandit? ouale le vopsesc cu sfecla. Cred ca o sa coc sfecla in cuptor, fiarta isi pierde din intensitatea culorii.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

da o cautare cu gogule dupa coloranti-lumea basmelor...si iti garantez ca nu mai "iesi" de acolo [:D] Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 [url="https://picasaweb.google.com/106129411010304127167"] Merita sa bagati un ochi ....[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...