Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce gatim azi (87)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[url="http://tocanadecuvinte.blogspot.com/2012/01/pappardelle-cu-somon-afumat.html"]Pappardelle cu somon afumat[/url]in seara asta la cina Pentru maine mai am ciorba de vita cu legume si varza a la cluj Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655"]cronicile vizigotului[/url] [url="http://www.tocanadecuvinte.blogspot.com"]TocanaDeCuvinte[/url] Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1 Fetelor spuneti-mi si mie cum faceti friptura de porc la cuptor ca sa nu iasa tare? Am facut de anul nou si am taiat-o cu dalta si ciocanul. Multumesc. poate ai lasat-o prea mult! eu o fac absolut banal: folosesc un vas de yena cu capac, pun acrnea, pun apa cam jumate, condimente si acopar. e gata cand intra furculita usor. ca sa fie rumena scot capacul, ung cu ceva boia de ardei si mai las la cuptor 5-10 min
Multumesc fetelor.[pup] Eu nu puneam nici un pic de apa si nici nu am acoperit-o (ca asa zicea reteta pe care am gasit-o pe net).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...