Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sindromul Oboselii cronice (SOC)


Recommended Posts

Am inceput sa caut ceva despre dureri musculare in zona gatului si am gasit pagina aceasta: http://www.homeopatia.ro/oboseala_cronica.htm si am intrat in panica adica am toate simptomele care apar acolo si chiar acum sunt foarte racita si ma doare gatul groaznic si simt o oboseala groaznica care pana acum am pus-o pe seama racelii dar e ciudat faptul ca nu am mai racit atat de tare de cand eram foarte mica . Plus ca in ultima vreme am avut foarte multe probleme de sanatate una dupa alta si am imunitatea scazuta lucru care il stiu de la doctor .Nu stiu ce sa ma mai fac adica m-am saturat de doctori si analize si consultatii .Dati-va cu parerea va rog! P.S. Am mai citit si alte site-uri dar asta e primul pe care am gasit detalii despre SOC si nu e chiar complet.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

ania, sindromul oboselii cronice este un efect NU SI O CAUZA. Ma mira sa vad acel articol tocmai pe un site homeopat care se lauda ca trateaza pacientul (in intregul lui) nu boala/sindromul. oboseala cronica are de cele mai multe ori in spate o slabire a sistemului imunitar (pe fond de stres, nopti pierdute, alimentatie de proasta calitate, obiceiuri nocive: fumat, alcool...) sau mai degraba o infectie (bacterie sau virus). incearca sa faci unele modificari in dieta (mai putin zahar, mai putina sare, mai putina grasime), sa elimini obiceiurile nocive si daca nu merge asa, cere doctorului sa aiba in vedere o posibila infectie (inclusiv virusul herpesului, epstein - barr). de asemenea teste pentru candidoza (care nu e tot timpul vizibila), mycoplasme, hemobartonella, anaplasme (ehrichia), babesii, borrelii si alte dracovenii d'astea.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ar trebui sa-ti faci o testare pentru depistarea bolii lyme. iti amintesti sa fi fost muscata vreodata de o capusa ? chiar si cu 5-10 ani in urma sau mai mult ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hepatitele dau de obicei simptom de oboseala cronica, dar si muuuuulte alte boli. Mergi la medic si fa analize. [flo] [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu sufar de acest sindrom; nu diagnosticat de catre doctori ci de catre mine, pt ca de fiecare data cind merg la doctor si ma pling ori considera ca am pitici pe creier ori mi se raspunde"atita lume se plinge de oboseala..."; analizele imi ies toate bune, nu imi amintesc sa fi fost muscata de vreo capusa, intr-adevar f repede ma imbolnavesc de virusi; mai am si alte probleme dar zic eu nu de la ele am "soc"; sint asa de obosita citeodata ca nu ma pot ridica de pe canapea; adorm cum pun capu jos in 5 minute si la ora 8 seara; citeodata nu sint in stare sa fac absolut nimic, doar sa stau jos; am impresia de multe ori ca de abia traiesc de abia imi tirasc zilele.... are o componenta genetica...mai multe persoane din familie au simptomele astea; cu toate astea de multe ori sint nevoita sa ma adun si sa ma duc la servici... inca nu am descoperit cum sa o tratez...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...