Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sotia ideala


Recommended Posts

  • Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul răspuns
ai citit subiectul lui babyblue?! una in genul acela descris de ea vrei?! ca din pacate femeia robot nu prea mai exista....femeia are si ea sentimente..... si pe langa asta mai are si o cariera...... dupa mine femeia ideala e cea pe care o iubesti...cand aceasta dispare apar si "defectele"!!! Vio,mamica de viitor "avionar" [avion] *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*[grup] [flo] [floare3] __________________________________________ Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dar barbatu' ideal pe unde o fi???[alcool] Nu exista nic femeie si nici barbat ideal. Totul e sa stii sa te bucuri de calitatile lui/ei si sa fii capabil sa-i ignori defectele...pt cu totii avem si calitati si defecte....mai mari, mai mici, asta e. Prioritatea fiecare si-o stabileste dupa bunul plac.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

nustiu ce sa-ti spun sincer, dar cu siguranta nu exista nici o metoda sau o regula pe care o poti aplica si totuòl sa functioneze ca un robot. Intr-o relatie sunt inalte si joase munti si campii... eu sunt femeie..dar pot spune ca am un sot bun? NU spun ca am un sot perfect si stii de ce ? pt. ca nu e perfect!are tot ce-i trebuie inclusiv lipsuri... eu il iubesc asa cum e si ma simt in fiecare zi mai atrasa de el si mai indragostita...il inteleg pt. ca si el ma intelege...si mai vreau sa-mi petrec toata viata cu el Poti spune de mine ca sunt o sotie buna? care e metoda noastra? nu este una ,ci ca ne straduim sa dam tot ce avem mai bun pt. relatia asta...si bine inteles caci comunicarea are rolul ei... probabil e cea mai importanta piesa din " metoda" Succes! Stefania[gravi]20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine.... Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata... [url="http://new.photos.yahoo.com/slimatei/album/576460762404614118"]nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Initial creeata de geluhutanu
care o fi oare cea mai buna metoda de a-ti gasi o sotie buna ;intelegatoare ; harnica si mama buna , cu care sa-ti petreci tot restul viatii in dragoste si intelegere ???
Dar de ce ai enumerat doar trei calitati: intelegatoare, harnica si mama buna? Asta-i toata zestrea unei femei!? [alcool]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sotia ideala este prea mult spus.Nu trebuie sa uitam ca fiecare om in parte fie ca este barbat,fie ca este femeie are si defecte si calitati.Trebuie sa aiba un defect care tie sa nu-ti placa dar sa compenseze cu o calitate si atunci nu mai este ideala[:D]. "Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
[url="http://community.webshots.com/user/maya0785/albums/least-recent"]poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...