Dorsilia Publicat Februarie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 3, 2012 buna sunt in criza de timp, spuneti-mi va rog la un blat de pandispan de ex peste care vreau sa pun jumatati de caise/prune congelate, e nevoie sa decongelez intai fructele sau sa le pun asa inghetate deasupra? cum e mai bine? merci lia Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
histamina Publicat Februarie 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 3, 2012 decongelate, scurse bine de apa, tavalite prin zahar, puse in blat la 10 min dupa ce l-ai bagat in cuptor. altminteri, se vor duce la fund si vor inmuia compozitia. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papanash Publicat Februarie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 8, 2012 eu le-am pus congelate si a iesit un terci de tarta, chiar nu mi-a dat prin cap sa caut niste sfaturi !!! .............................................................. Mama de papanas Andreiutz [bonjovi] ( 02.10.2007 ) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu77 Publicat Februarie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 10, 2012 eu le pun congelate, trecute printr-un strat f fin de faina. la briose, pandispan, tarte, etc. niciodata nu am dat gres. SOACRA MARE Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.