crista-s Postat Februarie 8, 2012 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2012 Pentru culoarea verde in chec-uri, pandipan, biscuiti se foloseste fisticul macinat foarte fin. De exemplu in chec-uri o parte din faina daca nu chiar toata faina la biscuiti de ex, se inlocuieste cu faina de fistic ( fistic crud, adica neprajit si nesarat, curatat de coaja lemnoasa si apoi macinat in robot sau cu masina de tocat nuci). Tot pentru culoarea verde, sirop de menta Pentru culori albastru spre mov incearca cu mure sau cu afine ( imi amintesc ca de la afine miinile ramin patate de albastru ) . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.