Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

fetita e prea mamoasa


Recommended Posts

  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Asa a fost crescuta. Ce e de facut? Pai parintii sa isi schimbe un pic viziunea. Sa se joace si mami cu fata iar tata sa o imbrace sa o duca/aduca de la gradi si asa mai departe. Nu e mamoasa. Asa este obisnuita de parintii ei. [url="http://www.romleas.ro/Rosia%20Montana/"]Ce nu stiu romanii despre aurul lor![/url] [url="www.romleas.ro/eu"]Eu pur si simplu[/url] / [url="www.romleas.ro/legi/juridic.html"]Pagina legislativa[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

daca se poate, sa o duca numai mama, sa o dezbrace numai mama etc etc, fetita se va simti apoi libera sa aleaga. cu cat mama va dori sa "o faca independenta", cu atat va obtine contrariul. tu, daca ai nevoie de o persoana in viata ta, nu te vei simti bine daca ti se va spune ca "e ok sa te tina in brate si alta persoana".
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui elenapeterfi
spuneti-mi ce se poate face cu o fetita de 3 ani,care vrea numai cu mama? La cresa,mama sa o duca,mama sa o dezbrace,mama sa o imbrace,tata e bun numai la joaca.
La noi si acum mai este asa, in marea majoritate a cazurilor. Dar eu ma bucur cat mai este. Stai sa vezi cand vin de la serviciu si zice "tu nu trebuie sa mai mananci, hai si joaca-te cu mine" [pk] Alexandra Maria 14.12.2007
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Asta se intimpla doar in 2 zile din saptamina,cind programul meu de la scoala(am ore mai devreme) nu-mi permite sa o duc eu la cresa.Regula e ca o duc eu si o iau tot eu acasa. sotul nu poate sa o ia niciodata datorita programului lui incarcat. In perioada concediului sotului,situatia a fost total diferita. Nu am avut probleme,vroia aproape numai cu el. Cred ca inca nu intelege de ce tatal e mai putin cu ea,si probabil e o mica razbunare pe el. Sper sa treaca.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si noi suntem cam asa. Dar incetul cu incetul incepe sa aiba tot mai multe preocupari comune cu tatal lui. Dar sunt unele lucruri pe care nu le accepta decat din partea mea:programul de seara e clar numai cu mine, dusul la gradinita,.... Stiu ca imi simte lipsa la gradi si de curand mi-a venit o idee care vad ca functioneaza.I-am desenat o inimioara pe manuta pe care o incarcam cu pupici, ii spunem bateria cu pupici.Si cand ii e dor de mine duce manuta la obraz...si mami ii da pupici. Ieri mi-a zis cand am ajuns la gradinita ca i-au ajuns pupicii pana atunci... Pentru unii poate parea exagerat dar copilul meu are nevoie de mine si atentia asta acum.Cred ca daca sunt alaturi de el asa cum vrea el va fi mai sigur pe el cand va fi mare. ali Mama fericita de Andrei (20.06.2008)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Vreau si eu o inimioara cu pupici![olala] Mi-a placut! Si eu spun ca merge cu exlicatiile, va intelege clar ca tata nu e la servici pentru ca nu vrea sa fie cu ea. Mie mi se pare ca te tine pe tine cit mai aproape ca si cum ar vrea sa fie sigura ca are macar un parinte al ei si atit. Dupa ce ii explicati, impartiti sarcinile cu ea, mama poate face asta, dar si tati poate sa faca asta cu tine... si continuati sa puneti la tati incet-incet si alte sarcini (pina va ajunge sa le faca pe toate, ca la noi![:)]) Cornelia
Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité. Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui ali de curand mi-a venit o idee care vad ca functioneaza.I-am desenat o inimioara pe manuta pe care o incarcam cu pupici, ii spunem bateria cu pupici.Si cand ii e dor de mine duce manuta la obraz...si mami ii da pupici. Ieri mi-a zis cand am ajuns la gradinita ca i-au ajuns pupicii pana atunci... ali Mama fericita de Andrei (20.06.2008)
foarte frumos[flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Asa este si fata mea cea mica. Are aproape 7 ani si tot mama-sa e preferata. Cu ea vrea sa manance, sa se imbrace, culce, spele, tot-tot. Eu am cu ea momentele noastre...cam putinele. E mare deja si nu refuza sa faca si cu mine (orice) dar e clara preferinta. Marius are ceva dreptate: daca am o perioada in care imi petrec mai mult timp cu ea, lucrurile se mai schimba...deci e vorba de obisnuinta. De ce n-are Marius 100% dreptate? Pentru ca sunt copii mamosi pur si simplu. Fata cea mijlocie n-a fost asa (a crescut exclusiv cu mama si, ulterior cu completarea bunicii)...dar asta mica, desi si-a schimbat mult din program si sunt multi implicati in programul ei, mama e numa' una. Mi-ar lua mult timp sa va spun o gramada de detalii. Unele sunt chiar exagerate. Si apoi...ce, joaca e de neglijat?[:)] [url="http://community.webshots.com/user/tora97"]Rufus, Tora si iadele[/url][foto] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email "] Retrospectiva 2008[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a"]Retrospectiva 2009[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all"]Retrospectiva 2010[/url] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...