b.nica Publicat Martie 1, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2012 Poate am exagerat cu exotice, dar chiar nu stiu cum sa gatesc niste alge din acelea deshidratate, mi-ar placea sa-mi fac singura un Humus dar nu stiu unde sa gasesc naut si ulei de susan, s.a.m.d. Si sunt atatea Bucatarii care ne-ar putea ajuta intr-un regim benefic vegetarian! Sunt hatarata sa nu ma mai ingras in post, [:D]! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ellinia Publicat Martie 1, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2012 Naut boabe gasesti in supermarket sau in magazinele naturiste. Sau la conserva, e mai usor de folosit dar contine conservant. Eu il prefer pe primul. Susan gasesti seminte la punga si le poti rasni tu. Eu, personal, nu pun pasta de susan in humus si iese foarte bun si asa. La alge nu ma bag ... ma cam depaseste [:)]. Cristina si [aerob] Stefan Costin (25.02.2005) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corap Postat Martie 1, 2012 Raport Distribuie Postat Martie 1, 2012 la magazinele "arabesti" gasesti tot felul de chestii de tipul "materie prima pentru humus", inclusiv tahini (pasta de susan humusul [pofta] il fac si eu fara susan (in principal pentru ca constipa). si fasolea azuki e super buna. (si, in ciuda credintei populare, fasolea nu ingrasa). P. S.: eu nu tin posturi, dar a manca mancare cu gust (adica care sa-ti dea satisfactii papilare) eu cred ca e un non-sens, postul e renuntare si inaltare spirituala, nu satisfactii vegetale. edit: e un magazin in piata amzei (ki-life) unde se gasesc tot felul de chestii interesante, inclusiv alge si condimente. edit 2: nu uita sa inmoi bobii (fasole, naut etc) cel putin 8 ore in apa cu bicarbonat inainte de prepararea termica edit 3: http://www.ronatura.ro/ si aici o gramada de produse Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.nica Publicat Martie 1, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2012 Citat:citat din mesajul lui corap la magazinele "arabesti" gasesti tot felul de chestii de tipul "materie prima pentru humus", inclusiv tahini (pasta de susan humusul [pofta] il fac si eu fara susan (in principal pentru ca constipa). si fasolea azuki e super buna. (si, in ciuda credintei populare, fasolea nu ingrasa). P. S.: eu nu tin posturi, dar a manca mancare cu gust (adica care sa-ti dea satisfactii papilare) eu cred ca e un non-sens, postul e renuntare si inaltare spirituala, nu satisfactii vegetale. edit: e un magazin in piata amzei (ki-life) unde se gasesc tot felul de chestii interesante, inclusiv alge si condimente. edit 2: nu uita sa inmoi bobii (fasole, naut etc) cel putin 8 ore in apa cu bicarbonat inainte de prepararea termica edit 3: http://www.ronatura.ro/ si aici o gramada de produse Corap, bine punctat, ai dreptate cand spui ca nu trebuie sa ne amagim papilele gustative ca sa scapam de restrictiile din post! Eu nu doresc sa tin postul umflandu-ma cu produse care sa-mi amageasca foamea, ci cu ceva pe care poate nu l-as alege decat in timpuri de restrictii, [:D]! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corap Postat Martie 2, 2012 Raport Distribuie Postat Martie 2, 2012 b.nica, pot sa ma bag in postul tau si sa scriu ce as manca eu daca as tine post? (asa, un fel de observator?) as manca lucruri care sa ma satisfaca spiritual - adica f putin preparate si extrem de simple - care sa nu-mi consume energia. de exemplu grau fiert cu nuca. sau as framanta paine (la mana) sau turtite de grau rasnit in momentul in care le faci. sau orez integral fiert la aburi cu garnitura de spanac si lamaie. mere coapte salata de fasole fiarta cu felii de ceapa mancaruri pentru care ar trebui sa fim cu adevarat recunoscatori... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.D. Publicat Martie 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 2, 2012 ti/as sugera un dal makani daca iti plac aromele. mancare indiana de linte. la ki life gasesti condimente indiene. alge se gasesc de obicei la magazine koreene sau japoneze. Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 32+ [baietel] Euan Tudor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missdarcey Publicat Martie 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 2, 2012 Dahl am facut si eu zilele trecute .Am inmuiat lintea careva ore ,am spalat-o bine si am pus-o la fiert cu doua rosii taiate ,o ceapa taiata ,o jumatate de lingurita de turmeric (ingredientul cel mai important),cu 10 minute inainte de a o lua de pe foc am pus un cartof dulce taiat cubulete ,iar cu doua minute inainte de final doua maini bune de spanac .Ceva sublim ! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.nica Publicat Martie 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 2, 2012 Citat:citat din mesajul lui corap b.nica, pot sa ma bag in postul tau si sa scriu ce as manca eu daca as tine post? (asa, un fel de observator?) as manca lucruri care sa ma satisfaca spiritual - adica f putin preparate si extrem de simple - care sa nu-mi consume energia. de exemplu grau fiert cu nuca. sau as framanta paine (la mana) sau turtite de grau rasnit in momentul in care le faci. sau orez integral fiert la aburi cu garnitura de spanac si lamaie. mere coapte salata de fasole fiarta cu felii de ceapa mancaruri pentru care ar trebui sa fim cu adevarat recunoscatori... Am prins ideea, da si eu as aborda "regimul" Oshawa dar nu prea am retete. Chiar am sa incerc sa gasesc pe net pt. ca am inteles ca ofera multe avantaje si cel mai mult ma tenteaza sa mai castig in energie pt. ca de cand vremea ma tine in capitala sunt fleasca. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.nica Publicat Martie 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 2, 2012 Citat:citat din mesajul lui J.D. ti/as sugera un dal makani daca iti plac aromele. mancare indiana de linte. la ki life gasesti condimente indiene. alge se gasesc de obicei la magazine koreene sau japoneze. Ne amagesti cu arome si nu ne dai si modul de utilizare? Algele le am.Lintea(galbena sau verde este la un magazin la 10 min. de mine) dar nu stiu cum sa le pregatesc,[q]! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puisorul Publicat Martie 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 2, 2012 Din linte verde poti face mancare scazuta ca si mancarea de mazare( cu sos de rosii). Naut gasesti la supermatketuri iar pt humus poti folosi si susan, nu doar tahina. Mai poti face pateu de linte sau de seminte de floarea soarelui. Algele hidratate le poti adauga in salate. [mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.