Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

URGENT SANGE AB IV POZITIV IN TIMISOARA


Recommended Posts

Buna ziua! O prietena de-a noastra are nevoie URGENT pentru fiul ei de 14 ani, de sange grupa AB IV pozitiv deoarece a fost diagnosticat cu leucemie si nu gaseste donatori cu aceasta grupa. Mama baiatului ne-a rugat sa transmitem acest mesaj tuturor cunoscutilor. Ii rugam pe cei ce pot ajuta cu donatie de aceasta grupa de sange, sa trimita un raspuns pe mail, pentru a le da detali unde pot dona pentru baiat. In prezent baiatul se afla internat intr-un spital din Timisoara. Fam. Craiovan Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga [url="http://community.webshots.com/user/mcrmiki"]Familia mea[/url] Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

ati incercat sa dati anuntul pe facebook? cred ca merita incercat... giulia si alex-raoul (22.09.2002) "Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sunt mai multi prieteni care au luat initiativa si am inteles ca au dat anuntul si pe facebook. Am inteles ca baiatul trebuie sa primeasca zilnic sange si ca au gasit cativa donatori si pana luni are sange. Giulia, multumesc oricum de idee. Mail-ul meu este mcrmiki@yahoo.com Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga [url="http://community.webshots.com/user/mcrmiki"]Familia mea[/url] Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pt. pont, am sa intreb de gruipa 0. Si eu stiam ca, grupa 0 este compatibila cu toate grupele, dar m-a luat prin surprindere acest caz, incat nu m-am mai gandit si am transmis exact mesajul parintilor. Mi-a raspuns deja o fata din Arad care are aceasta grupa si vor lua legatura cu ea parintii copilului. Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga [url="http://community.webshots.com/user/mcrmiki"]Familia mea[/url] Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Momentan s-a gasit sange pentru baiat si nu mai este nevoie, sper sa se faca bine cat mai repede. Rog administratorii sa stearga subiectul. Multumesc pentru raspunsuri si pt. ajutor. Va doresc multa sanatate! Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga [url="http://community.webshots.com/user/mcrmiki"]Familia mea[/url] Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...