Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

aveti extrasistole ? cum facem cu sarcina?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

vad ca sunt singura pe aici , pe mine extrasistolele m-au facut sa ajung la psiholog , nu stiam cum sa le inteleg si sa convietuiesc cu ele , vroiam sa va intreb daca sunt fete printre voi care sa se loveasca de aceasta problema , si daca au fost insarcinate cum au trecut peste manifestarea lor ( a extrasistolelor binenteles ) , oare pot sa fac FIV linistita ?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Le-am uns bine cu crema si m-am rugat [:)] de obicei sunt ereditare si nu prea ai ce face... desi aveam o groaza de creme am folosit mai mult uleiul de masline...habar nu am de ce... de obicei nu prea il suport pe piele. cele care existau s-au mai accentuat si au aparut si unele noi in timpul travaliului cei drept.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu am avut palpitatii, puls peste 100 - 120 toata sarcina...simteam ca mor...ca imi iese inima din piept. zi de zi aveam, ma tinea si jumatate de zii continuuuuu...simteam ca mor...am luat niste passiflora si talpa gastii cand nu mai rezistam, in rest am stat asa si am reusit sa ajung la 37 saptamani iti tin pumnii sa ramai si sa ajungi cu bine la nastere [pup] bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan [auto] (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55) [url="http://community.webshots.com/user/rusanualina"]Poze noi[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url"]minune mica[/url] [url="http://s193.photobucket.com/albums/z186/rusanualina/"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna! In primul rand trebuie sa mergi la un cardiolog. Eu am avut si am extrasistole. Dar, imi pare rau ca nu mai pot sa redau explicatiile corect, ca nu sunt medic, mie cardiologul mi-a spus ceva de genul ca extrasistolele sunt niste batai in plus ale cordului care se produc nu stiu in care camera a inimii. In functie de locul unde se produc (sper sa nu bat campii, dar eu asa am retinut explicatiile, acum cativa ani) ele pot fi nepericuloase sau nu. Mie mi-a spus ca ce am eu nu e periculos doar neplacut. La mine se accentueaza pe fond de lipsa de calciu si magneziu, in perioade de stres, efectiv simt bataia aia si e f aiurea. Si inca o chestie, cica nivelul de Ca si Mg din sange nu reflecta in mod neaparat si nivelul lor din tesuturi. Mi-au spus asta 2 dr, odata cardiologul si altadata internistul. ASta dupa ce am facut o gramada de analize, ca m-am trezit intr-o dimineata cu vanatai imense pe corp, de s-a speriat toata lumea care m-a vazut. In rest, eu am doua nasteri naturale la activ. Deci, du-te la cardio in primul rand ca sa primesti un raspuns pertinent.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

bulinuta imi imaginez ca sunt neplacute palpitatiile si eu am din cand in cand si fac si tahicardie imi creste pulsul pana la 160-170 batai , e chear neplacut simt ca imi zboara inima din loc dar reusesc sa le opresc , cel mai mult m-au tinut 10 min cand am chemat si salvarea..., sper sa nu imi faca rau la o eventuala sarcina.[:)] pe care o doresc cu tot sufletul. problema este ca dupa cate o criza sunt asa de obisita de parca as fi tras la caruta. eunice am fost la cardiolog si eu , am monitorizare continua de la varsa de 14 ani , deocamdata nu mi-au spus ca ar fi periculoase , sunt doar tare neplacute , extrasistolele sun batai ale inimii care se produc cu un timp mai repede dacat ar fi normal si ma panichez, Si eu iau tratament cu Mg si Ca de mult timp dar am observat ca se accentuiaza in momentele cand am emotii puternice , am incercat sa imi stapanesc emotiile dar este peste puterile mele . Din cauza lor am ajuns sa fac atacuri de panica ... mi-am dat seama repede si m-am dus la psiholog , acum am reusit sa le stapanesc si sa nu le mai dau importanta . Dar vad ca amandoi aveti bebelusi deci este posibil , spar sa nu influienteze sarcina cumva , precizez ca tensiunea imi este bina si nici in crizele de tahicardie nu imi creste tensiunea.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am avut si mai am extrasistole, de multa vreme...am facut ECG-uri, ecografie la inima, Holter, tot ce vrei, nimeni nu stie de unde vin si de ce. Si tot la emotii, stress etc. Am luat si antidepresive si tot n-au ajutat. Mai iau si eu Ca si Mg, Q10 si B6 in perioadele in care simt ca-mi fuge pamintul de sub picioare... Cee ce insa ajuta sint exercitiile de relaxare din cadrul unui progr de relaxare numit "training autogen". Le-am invatat in Romania cu un psiholog ffff bun si sint extraordinare. Apoi, m-a ajutat si acupunctura, am umblat mult cu acusoare in urechi, in punctele inimii. Am ramas insarcinata la 40 de ani si am adus-o cu bine pe lume pe Maya, fara complicatii, probleme etc. Un pic de tensiune, dar nimic ingrijorator. Pot sa-ti spun ca am purtat in timpul sarcinii si un clopotel tibetan (il aude bebe si se linisteste) si as fi facut orice ca sa duc sarcina pina la capat. Si am nascut natural, putin mai repede - 38 de sapt, dar totul a fost OK. Asa ca eu iti recomand cu caldura sa inveti training autogen, te va ajuta si este o unealta pe care o vei putea folosi toata viata. Uitasem, ajuta si yoga si meditatia, dar toate trebuiesc invatate de la profesionisti ca pe urma sa le poti aplica singura. Succes! Ma gasiti aici: http://aloneinholyland.blogspot.com/ https://twitter.com/#!/Ramona2006 http://pinterest.com/ramona_lazar/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...