Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Parinte singur


Recommended Posts

  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

eu nu cred sa existe asa ceva. cel putin eu una nu am aflat inca. _______________________________________________ Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Exista alocatia suplimentara pt familii monoparentale. E un fel de ajutor social si e vorba de o suma mica. Pentru a te incadra insa trebuie sa ai un venit pe membru de familie foarte mic. La primarie poti afla detalii.
[url="http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=Laura25&searchtype=2&view=gallery&show=current"] Am marfa la bazar umanitar DC [/url] Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114871"]Cugetari gemene[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878"]Poveste cu shtrumphi [/url] 'Cos what I feel is the only truth for me
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nici una; aici unde stau in California, cind s-a pus problema sa fiu parinte singur nu mi s-a acordat absolut nici un ajutor nimic nici casa nici bani nici nimic(ce mi s-a oferit a fost un pat intr-un shelter de homelesi); de aceea nu am putut continua sa devin divortata si sint prinsa intr-o situatie nu tocmai roza...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Exista o alocatie de sustinere a familiei monoparentale dar doar daca ai venituri foarte mici si e parca vreo 50 de lei, ai prioritate la inscrierea la gradinite cu program prelungit chiar daca nu esti arondata la acea gradinita dar iti e, de exempu, mai aproape de serviciu, la fel ai prioritate la inscrierea la scoala si parca exista o mentiune in Constractul Colectiv de Munca la Nivel National ca angajatorul nu te poate concedia asa usor, dar asta nu stiu in ce masura s-a pastrat in in noul CCM.
Monica si [pis] Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...