Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gatim azi (89)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Rufus, aceeasi recomandare: fa cum stii din batrani.

 

Insaaaa, la caz de mare nevoie, daca n-ai si n-ai varza murata, poti folosi varza cruda. O oparesti mai nainte cu apa sarata bine, sa se inmoaie un pic, si dupa aia go on cu reteta ca de obicei.

 

Eu facui in seara asta Creveti corticati la tigaie

 

Maine planui supa de raciti si pulpa de miel la cuptor

 

Mina si

Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati

din:09.09.2004

cronicile vizigotului

TocanaDeCuvinte

Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Andoix, mina, am sa fac taiteii cu varza murata. Am destula, ca mi-am luat butoi incapator...uite, e aproape iunie si s-a pastrat perfect. Am luat deja "lascutele"...

Daca tot vorbim de reteta veche, parca era si ceva chimion macinat, nu?

Multumesc de raspunsuri.

Imi ploua in gura...

 

Rufus, Tora si iadele[foto]

 

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...