Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recomandari consilier alaptare


AnaisG

Recommended Posts

Buna tutoror, Am nascut acum 4 zile, prin cezariana, un baietel sanatos. Spre marea mea frustrare insa, nici laptele (sau macar colostrul) nu se grabeste sa apara, nici sanii mei nu par a fi pregatiti pentru alaptare. [:(] Beau ceai cu anason si chimen, folosesc o pompa de sani, de ieri am inceput sa iau granule Galactogil. Pentru ca tot sper ca imi scapa mie ceva important si ca nu e o problema medicala, as dori sa cunosc si parerea unui consultant in lactatie. In acest sens, le rog pe cele care au mai apelat la acestia sa ma ajute cu recomdandari. Orice sfat e binevenit. Multumesc mult!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

200 RON. Doar ca noi, stand departe rau, s-a dus sotul si a luat-o cu masina (pe vremea aia strada nu era asfaltata, asa ca un taximetrist cel mai probabil ar fi lasat-o balta), pompa aia electrica de san (dubla) pe care a adus-o cu dansa e groaznic de grea... Cred ca o poti suna si azi, e sambata. Din ce stiu, dansa lucreaza si la Elias, asa ca e obisnuita cu orarul haotic al medicilor. Bafta ! [flo] Dana & [copil] Amelia (21.06.2011)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

o cunosc personal pe dna Musat a fost omul care mi-a dat incredere si care m-a incurajat cu mare pricepere in primele ore dupa nastere (lucreaza in Elias) o recomand si eu din tot sufletul in plus este o persoana speciala, ne intalnim cu mare drag si acum [flo] Alinuk[copil] si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) [url="https://docs.google.com/presentation/d/1XSbIsz8BRzInM8eQTF6T3kT_CgjaKxXv-co__BzE7Qk/present?ueb=true#slide=id.p14"]Lumina Sfanta pentru copii[/url] ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...