Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

La multi ani, gemanutze!


Recommended Posts

LA MULTI ANI, FETELOR!
Oficial, am intrat in zodia noastra si de-acum inainte fiecare zi reprezinta o aniversare frumoasa in care o fata draga noua sarbatoreste un numar de ani! ~~~~~~ ANIVERSARILE NOASTRE ~~~~~~ 22 mai - SunSmile 23 mai - Alynutza 24 mai - Tzuni 24 mai - Raluca 24 mai - Doina 25 mai - Liliana (Liliac1) 28 mai - Delia (Blackgirl) 30 mai - sotul lui Olim 1 iunie - Aida 2 iunie - anamariame 2 iunie - Luna 3 iunie - Lora 3 iunie - Bia (Mercedes) 11 iunie - Buflea 12 iunie - Mercedes 17 iunie - Olim 18 iunie - DianaR Mai am nevoie de ziua de nastere a lui kokiy. Sper sa apuc sa sap prin arhiva. Si Buflea, pliz, ziua ta de nastere! [pup] Va pup de noapte buna! Fara niciun motiv anume, sunt happy! De fapt, tot o sa o tinem intr-o petrecere, nope? [:D] Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumesc de urari! [flo] Inca nu l-am vazut, azi merg sa fac o vizita mamei si sunt tare curioasa dc apuc sa-l vad si pe pitic. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt stoarsa, fara energie. As tot dormi. Si mai am un stres in plus: fetita prietenilor cu care urmeaza sa mergem in concediu e contact de varicela si astept ca pe ghimpi (ca si mama ei) dc face sau nu si ea fix inainte de plecare. Mama parca ar lasa fetita acasa si m-a intrebat dc nu cumva nu vreau sa-l las si eu pe Dragos cu mama si sa mergem doar noi, adultii. Nu i-am dat inca un raspuns, dar nici nu concep sa plec fara copil, mai ales ca pt el a fost planificata intreaga tevatura. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Black, cati ani are baiatul ? Eu recomand cu tot sufletul plecatul fara copil in concediu ...zau asa, baga un depilat "brazilian" si stati frate numai voi doi, fara garzi, fara copil, fara sculat noaptea ... la 3 ani, copilul oricum nu o sa-si aduca nimic aminte din concediul asta iar nevoile lui o sa va ruineze voua vacanta. Asta este una din greselile pe care le fac toti parintii - odata aparut, nu concep sa lase copilul din mana pentru nimic in lume.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata! Azi va fac cinste: incep cu:[cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea], continui cu:[bere][bere][bere][bere][bere][papica][papica][papica][papica][papica]pantru cine vrea:[alcool][alcool][alcool][pepsi][pepsi][pepsi][pepsi][pepsi] Un horoscop de azi zice asa: Este neindicat sa-ti chestionezi partenerul de viata si sa-i tulburi linistea. Se poate sa-l agasezi cu insistentele tale. Este nevoie doar de un mic efort pentru a pune lucrurile in ordine. Unii nativi se confrunta cu senzatii de oboseala si migrene din cauza ca nu au dormit bine in ultima vreme. [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766"]Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!![/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La Multi Ani, Doinito!!! Sa fii sanatoasa si sa te tina bunul Dumnezeu la fel ca si pana acum. Esti cea mai harnica gemanuta pe care eu o cunosc! Petrecere frumoasa! Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! [url="http://talentedenazdravani.ro/blog/2009/11/11/sa-ne-jucam-de-a-concursul-2/"] D'ale Andrei [/url] [url="http://pentrucopiiimei.wordpress.com/"] Vremuri [/url] „ Am învatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea ceva total diferit”. (Octavian Paler)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...