Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce vitamine?


Recommended Posts

Bebelina mea de 1 an si 10 luni a devenit foarte mofturoasa si de vreo 3 luni refuza sa manance altceva in afara de crenwursti, omleta sau pate de ficat. Daca ii dau altceva, ori va scuipa, ori nu va deschide gura (si da, e capabila sa stea nemancata toata ziua). Pediatrul ne-a recomandat (telefonic) sa ii dam niste vitamine (orice marca), sa nu ne facem griji pt ca oricum vara mananca mai putin, etc. Intrebarea mea: ce vitamine sunt cele mai potrivite? Multumesc mult.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Pediatra mai bine va recomanda niste analize,si pe baza rezultatelor sa va recomande si vitaminele,in caz de eventuale carente . Daca s a invatat cu cremvusti si pateu...orice invat are si dezvat,iar o zi/doua de greva foamei(dar trebuie hidratare totusi,apa,ceai,laptic)nu o omoara,dar posibil sa revina la ganduri ai bune fata de mancarica gatita. Sanatate si numai vesti bune sa auzim [:)] Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 [url="https://picasaweb.google.com/106129411010304127167"] Merita sa bagati un ochi ....[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

iertare ,dar meniul este unul extrem de nasanatos. si strumf are 1 an si aproape 10 luni,dar asa ceva nu se regaseste in meniul lui. cred ca trebuie niste investigatii zdravene sa vezi ce are. primul pas:renunta la asemenea alimente.crenvurstii sunt niste bombe chimice,chiar si aia eco.tot mate,piei si gheare................+colorant+agent de ingrosare+agent antioxidant. iar pateul,daca nu-i facut in casa, este si el o bomba cu sorici de porc,chiar daca scrie pe el ca-i de pui. sincer, mananca si tu numai crenvursti si ompleta si vezi cum te simti. treci pe fibre,carne sanatoasa,fructe,legume. dar,mai intai niste analize de sange, coprocultura, urocultura, vazut un gastroenterolog+nutritionist,facut dieta. stiu strumf care de la vitamine se trateaza acum de obezitate. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
Citat:
Mickey_Pooh Posted - 27/05/2012 : 20:20:14 Bebelina mea de 1 an si 10 luni a devenit foarte mofturoasa si de vreo 3 luni refuza sa manance altceva in afara de crenwursti, omleta sau pate de ficat. Daca ii dau altceva, ori va scuipa, ori nu va deschide gura (si da, e capabila sa stea nemancata toata ziua). Pediatrul ne-a recomandat (telefonic) sa ii dam niste vitamine (orice marca), sa nu ne facem griji pt ca oricum vara mananca mai putin, etc. Intrebarea mea: ce vitamine sunt cele mai potrivite? Multumesc mult.
Buna ziua, In cazul dvs nu este neaparat vorba de un apetit diminuat ,ci mai mult de un apetit selective. De aceea, ar trebui sa evaluati conditii sociale ,de familie ,colectivitate. In cazul in care apetitul devine diminuat pentru mai multe alimente, inclusiv cele tolerate in momentul actual, in conditiile in care este afectata si curba ponderala care trebuie urmarita indeaproape, puteti efectua o serie de investigatii bilogice (hemoleucograma ,sideremie,calcemie magnezemie ,transaminaze , proteinemie, uree, creatinina) deoarece poate exista o corelatie intre aceste investigatii si apetitul diminuat, si de asememnea sa faceti o evaluare clinica anterioara. Puteti incerca vitamine Wellkid 5 ml pe zi (v-as recomanda pentru o perioada scurta de timp 30 zile), exista si un preparat (pe baza de plante in pricipal) Apetito (stimularea apetitului) pe care il puteti incerca deasemenea.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...