Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna tuturor, Nu am gasit un titlu mai sugestiv, sa va povestesc despre ce e vorba. Nu sunt eu foarte talentata la scris, sper sa fiu totusi destul de clara in exprimare :) Deci, 9 ani si jumatate in aceeasi firma, in decembrie ma supar pe seful meu, pe firma si decid sa imi pun cv-ul in alta parte. Ianuarie primul interviu, februarie al doilea, de la jumatatea lui martie incep la noul job. Prima firma, multinationala, nu sta chiar pe roze in momentul acesta. Am avut un job (de fapt mai multe), care mi-au oferit multe si am invatat enorm in acesti 9 ani si jumatate. In ultimul an si jumatate am avut o echipa cu care am inceput totul pe un proiect nou, mor de dorul lor, regret mult ca practic i-am parasit :( A doua firma (actuala), tot multinatioanala, mult mai stabila financiar in aceste vremuri, salariul mai mare, job care parea sa sune foarte bine dar din pacate nu imi ofera absoult nici o satisfactie. Plictisitor, putin de lucru, proiectele mult mai mici, dar mult mai organizate, se pune mult accent pe calitate etc. Dar pentru mine este groaznic de plictisitor :( Acum adunand 1 si cu 2, imi dau seama ca job-ul asta chiar nu mi se potriveste. Si visez cu ochii deschisi sa ma intorc la prima firma (teoretic se poate, seful de departament m-ar primi inapoi), adrenalina imi lipseste :) Si acum nu stiu ce sa fac. 1. Sa incerc sa ma intorc la vechea firma? Chit ca probabil n-as primi acelasi job, si chiar daca l-as primi as impacta in mod negativ 2 persoane. 2. Sa incerc sa fac altceva aici? Eu am mai cerut de lucru dar efectiv nu au ce sa imi mai dea si nu pricep de ce m-au angajat :( Poate or avea ceva planuri cu mine pe viitor, dar eu n-am atata rabdare. 3. Sa imi caut alt job in alta firma? Dar mi-e ca nimeresc din lac in put ... si sufletul meu tot legat de prima firma ramane :( Vreau un sfat, mai multe, as vrea sa stiu cum ati proceda voi. Multumesc!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu as pleca la jobul initial. Banii sunt importanti dar daca financiar este Ok si pt jobul initial eu nu as da satisfactia jobului pt diferenta. [url="http://www.romleas.ro/Rosia%20Montana/"]Ce nu stiu romanii despre aurul lor![/url] [url="www.romleas.ro/eu"]Eu pur si simplu[/url] / [url="www.romleas.ro/legi/index.html"]Pagina legislativa[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu o sa-ti spun altceva: de plecat ai plecat pentru ceva te nemultumea, altfel nu se punea problema sa pleci, corect?[:)] Deci daca te intorci dispare si nemultumirea asta? Dupa 9 ani si mai bine intr-un loc e si normal zic eu sa iti fie dor si inca cum. Dar incearca sa treci la o alta etapa. Daca nu te multumeste deloc jobul, ai avea ceva de pierdut daca ai vorbi direct si asertiv cu persoana care iti este ierarhic superioara? Incearca oricum sa privesti in ansamblu si putin detasata de vechiul loc de munca. Daca acesta nu exista tot ai fi lucrat in alta parte, nu?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sotul a facut o chestie din asta a plecat, a mers la alta firma (a nimerit binisor) primii l-au tot chemat, s-a intors, dar s-a schimbat echipa manageriala si a terminat-o rau de tot cu ei! Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008) [url="http://admin-sanziana27blogsite.blogspot.com/"] Despre cei doi nazdravani [/url] [url="http://magisavon.blogspot.com/"] Sapunuri 100% naturale [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dar numai aceste 2 firme te pot angaja? De ce nu aplici in alta parte dupa principiul cand 2 se cearta al treilea castiga? Eu una merg la job pentru bani in primul si in al doilea rand [:D] Daca as vrea un job care sa-mi placa m-as duce la medicina, m-as face ginecolog obstetrician si as ajuta femei in procesul de a aduce pe lume copilasi. Dar cum e prea tarziu pentru asta stau unde sunt sau dupa caz plec unde mi se ofera mai multi bani.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fix un caz de genul asta avem noi in firma. Un manager a plecat sa lucreze pentru altii acum vreo 2 luni iar saptamana trecuta s-a anuntat ca se intoarce, de data asta pe alta functie (a lui s-a ocupat intre timp). Foarte ciudat ni s-a parut, tuturor. Inainte de-a pleca, omul muncise 15 ani la noi. Daca te intorci la fosta firma, nu e musai sa mentionezi jobul actual in CV.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m Eu una merg la job pentru bani in primul si in al doilea rand [:D] Daca as vrea un job care sa-mi placa m-as duce la medicina, m-as face ginecolog obstetrician si as ajuta femei in procesul de a aduce pe lume copilasi...
Ah, de-ai sti cat de important e sa-ti placa ceea ce faci + atmosfera de la munca.... La fostul meu job - bani ok, volum de munca ok, atributiuni interesante, biroul la o distanta ok fata de casa - colegii s-au dovedit execrabili. Genul de oameni (parca tunase si-i adunase) care-ti infig cutitul in spate la prima ocazie. Am avut multe sicane, neplaceri si stres din cauza lor, noroc c-am stat acolo doar un an.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Afara ca te plictisesti si ca nu ai adrenalina, ai mai multe de reprosat la noul job ? Eu as ramine unde sunt din motive strategice, caci situatia in care esti se poate ameliora si la vechiul job nu sunt sigura ca vei fi integrata fix pe postul pe care l-ai avut. Mai pune in balanta si evoltiile posibile ale celor 2 multinationale ca sa poti lua o decizie corecta. Mik.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...