Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

broasca testoasa in casa


Recommended Posts

buna. azi sotul meu a gasit o broscuta testoasa pe camp si a azis ca o aduce acasa ca sa o tinem animal de companie pt copii. baiatul meu cel mare voia un animalut in casa dar4 le-am eliminat pe rand: caine, pisica nu in apartament lasa par, trebuie scos afara periat in fine nu. papagal nu ca el are o rinita alergica si puful de la papagal nu iar fi facut bine, un hamster nu ca nu ia placut. voiam s ava intreb daca a mai avut cineva brosca testoasa in casa. ce mananca cum se intretine? trebuie dusa la veterinar? nu cred ca i se fac vaccinuri si nici deparazitare. chiar nu stiu cum se intretine. o sa "gogalesc" despre ele dar am zis sa va cer si voua sfatul. multumesc
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu am avut in copilarie. I-am amenajat pe balconul inchis o piscinuta cu rampa :-) dintr-un bol mare de plastic si un placaj. De mancat - manca absolut orice primea: salata, snitel :-) Nevoile si le facea doar in apa. Cand eram acasa o aduceam inauntru unde explora in voie, in rest statea pe balcon la umbra. _______________________________________________ Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

multumesc de raspunsuri. am intrebat neam interesat, trebuia un acvariu cu o mica insultia amenajat, nu ar fi fost o problema dar este si piticul de 2 anisi jum si sigur ar fi spart acvariul. si asa cand nu am fost atenti a trantito pe broscuta de vreo 2 ori de parchet. a duso sotul meu in padure, era chiar un lac cu stufaris.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...