Androix Publicat Iulie 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Iulie 2, 2012 [:D] tot de-aia nu se compara nici la pret. Dar si pastravul daca e mare nu are multe oase. Mie mi-e sila sa curat carnea de peste dar nu am dat in greu curatand pastrav. Acum depinde de fiecare. Eu cu somonul nu prea m-am impacat tocmai pentru ca e foarte gras, o fi grasime sanatoasa dar tot greu pica, dar pe partea aialalta se lipste. Cum o veni asa nu stiu. Il mancam insa cu mare placere atat eu cat si kinderii afumat pe paine cu unt. Un deliciu! [pofta] [url="http://www.obiectiverealiste.blogspot.com"]Obiective Realiste[/url] [url="http://androixbijoux.blogspot.com/"]Androix Bijoux[/url] Niste copii si toti copiii! [;)] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eunice78 Publicat Iulie 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Iulie 2, 2012 AA, mancam si noi din ala afumat. Pe paine prajita cu unt. Si pastrav mancam de cate ori mergem la ai mei (la munte). Luam de la o crescatorie unde sunt excelenti.Desi sunt tot de crescatorie, au un gust ff bun. Ca sa nu mai spun de ala afumat/uscat la vant si tinut in crengute de brad..[pofta] Eu iau dorada mai ales ca il pot face in sare. Persoana care mi-a dat reteta mi-a zis ca doar doarada si bibanul se fac asa. Nu stiu care ar fi ratiunea insa eu nu am incercat cu altceva. De fapt nici biban nu am incercat. Si fac asa pt ca de multe ori sunt in criza de timp si asa scap repede. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Iulie 2, 2012 Raport Distribuie Postat Iulie 2, 2012 Am incercat eu cu pastrav si a iesit foarte misto. SI noi tot asa facem dorada, aproape numai asa. E super comod, rapid nu pot sa zic ca e pentru ca dureaza ceva. EDIT: cred ca merge cu orice peste de dimensiuni comparabile si care sa fie intreg. Asta cred ca e ideea ca piele protejeaza carnea care se gateste foarte bine asa in sare incinsa. Iar ca dimensiuni trebuie sa fie ceva de pestele ala, sardinele nu cred ca merg facute asa de exemplu. [url="http://www.obiectiverealiste.blogspot.com"]Obiective Realiste[/url] [url="http://androixbijoux.blogspot.com/"]Androix Bijoux[/url] Niste copii si toti copiii! [;)] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mina Publicat Iulie 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Iulie 2, 2012 ei, daca vorbim de tartine cu somon afumat, si noi mancam. Paine, unsa cu unt, un strat generos de ceapa tocata, sare, somonul fasiute, stropit cu zeama de lamaie si apoi cu piper si deasupra tuturor, dupa caz, frunze de macris/salata verde/spanac/busuioc/patrunjel/marar. Mic dejun de campion! [pofta] Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655"]cronicile vizigotului[/url] [url="http://www.tocanadecuvinte.blogspot.com"]TocanaDeCuvinte[/url] Some people dream of success...while others wake up and work hard at it Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eunice78 Publicat Iulie 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Iulie 2, 2012 Citat:citat din mesajul lui Androix Am incercat eu cu pastrav si a iesit foarte misto. SI noi tot asa facem dorada, aproape numai asa. E super comod, rapid nu pot sa zic ca e pentru ca dureaza ceva. EDIT: cred ca merge cu orice peste de dimensiuni comparabile si care sa fie intreg. Asta cred ca e ideea ca piele protejeaza carnea care se gateste foarte bine asa in sare incinsa. Iar ca dimensiuni trebuie sa fie ceva de pestele ala, sardinele nu cred ca merg facute asa de exemplu. [url="http://www.obiectiverealiste.blogspot.com"]Obiective Realiste[/url] [url="http://androixbijoux.blogspot.com/"]Androix Bijoux[/url] Niste copii si toti copiii! [;)] Pai dureaza 30 min. Interval in care nu tb sa ii faci nimic. Poti sa faci o garnitura sau orice altceva. Eu la asta ma gandeam.Eu cand imi aleg retetele factorul timp este destul de important. Ajung acasa pe la 18 si copii vin pe la 18.30. Si, de regula, intra in casa cu intrebarea pe buze: ce mancam?? Si cel tarziu la 19 tb sa am mancarea pe masa, altfel zici ca e foamete in casa, asa se jeluiesc. Scuze de of topic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nurse4mybaby Postat Iulie 9, 2012 Raport Distribuie Postat Iulie 9, 2012 Reteta preferata de copilul meu... Fierb una bucata somon,o dezosez si tai bucati mici.Fierb paste mici gen stelute(5o grame).Separat fac un sos din 200ml lapte,1 lingura amidon,sare,piper,tarhon.Le amestec pe toate in final.Optional puteti strecura si niste brocoli taiat mic in mancarica. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Publicat Iulie 9, 2012 Raport Distribuie Publicat Iulie 9, 2012 Citat:citat din mesajul lui eunice78 Citat:citat din mesajul lui Androix Am incercat eu cu pastrav si a iesit foarte misto. SI noi tot asa facem dorada, aproape numai asa. E super comod, rapid nu pot sa zic ca e pentru ca dureaza ceva. EDIT: cred ca merge cu orice peste de dimensiuni comparabile si care sa fie intreg. Asta cred ca e ideea ca piele protejeaza carnea care se gateste foarte bine asa in sare incinsa. Iar ca dimensiuni trebuie sa fie ceva de pestele ala, sardinele nu cred ca merg facute asa de exemplu. [url="http://www.obiectiverealiste.blogspot.com"]Obiective Realiste[/url] [url="http://androixbijoux.blogspot.com/"]Androix Bijoux[/url] Niste copii si toti copiii! [;)] Pai dureaza 30 min. Interval in care nu tb sa ii faci nimic. Poti sa faci o garnitura sau orice altceva. Eu la asta ma gandeam.Eu cand imi aleg retetele factorul timp este destul de important. Ajung acasa pe la 18 si copii vin pe la 18.30. Si, de regula, intra in casa cu intrebarea pe buze: ce mancam?? Si cel tarziu la 19 tb sa am mancarea pe masa, altfel zici ca e foamete in casa, asa se jeluiesc. Scuze de of topic. Ce cuptor ai tu ca la mine dureaza vreo ora sa se faca? [url="http://www.obiectiverealiste.blogspot.com"]Obiective Realiste[/url] [url="http://androixbijoux.blogspot.com/"]Androix Bijoux[/url] Niste copii si toti copiii! [;)] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eunice78 Publicat Iulie 9, 2012 Raport Distribuie Publicat Iulie 9, 2012 Am cuptorul normal, de la aragaz (am un Electrolux de vreo 2 ani), nimic sofisticat. Poaate ai presiunea scazuta la gaze?? oricum o ora mi se pare ff mult, pentru peste. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Publicat Iulie 9, 2012 Raport Distribuie Publicat Iulie 9, 2012 Nu, cred ca aragazul meu e foarte prost. Cel putin o ora dureaza sa fac 2 dorade maricele in crusta de sare. [url="http://www.obiectiverealiste.blogspot.com"]Obiective Realiste[/url] [url="http://androixbijoux.blogspot.com/"]Androix Bijoux[/url] Niste copii si toti copiii! [;)] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.