Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

10 PAGINI


Recommended Posts

Probabil k multi v-ati intrebat unde am disparut..o perioada nu am vrut sa stiu de nimeni... azi am ajuns ACASA in romania, dupa 7 luni de zile..e frumoasa senzatia dar multe nu ma bucura..parintii sunt aceeasi..aproape in fiecare zi ametzitzi de bautura+caldura..pusi pe cearta... Am citit tot ce mi-ati scris...am ramas uimita..10 pagini, am plans pt k unii m-au jignit, nu stiu sa faca diferenta, am plans pt k adusca, sefa mea, inca ma mai iubeste si are incredere in mine.. REIKI ceea ce ai scris tu la pagina 6 m-a impresionat mult de tot.. XIO..multumesc mult k m-ai inteles.. GGINA..am inceput sa lucrez in club din curiozitate..vroiam sa traiescviata aia de noapte pe care o traiesc oamenii cu bani numai k eu nu plateam nimik..si nu m-am gandit sa fac avere pt k la inceput nu stiam cat de multi bani se pot face, asa k mi-am zis ``cat o sa strang o sa-i cheltui la ziua mea``..faptul k lucram in club era pentru mine doar o distractie.. OPRESCUFLORE- multumesc din suflet k ai explicat si tu lumii ce inseamna dama de consumatie in japonia unde e exact ca-n italia... GREIERASH28 e super articolul l-am citit si m-a atins la suflet pt k si eu am diplome akasa, le mananca moliile iar in italia plecamm uneori la munca cu sperantaca voi face macar 5 consumatii k sa-i pun acei 50euro pe care ii castigam fratiorului meu k sa isi ia haine.. ADUSCA..e vb despre acelasi baiat pe care il stii si tu..il iubesc dar e mai bine sa nu mai fim impreuna..si chiar dak am lucrat in italia, in club sunt mandra de mine k nu am ajuns in patul nimanui..pt k traiam din consumatii.. cat tinea vrajeala cu unul era bine..dak nu se mai putea era normal k pierdeam clientul ala..dar nu era nimik..mereu cunosteam un altul.. MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE M-AU ASCULTAT SI CELOR CARE M-AU CRITICAT..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Si pana la urma ce planuri de viitor ai?Oricum succes in tot cea ce vei intreprinde Irina [mamica] lui [copil] Pierre-Sebastien montaj Sebastien http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=336a8e388908e126cef388 paginutza colorata www.totsites.com/tot/babysebastien pozici http://community.webshots.com/user/rhoneea?vhost=community
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu intotdeauna am stiut sa fac deosebirea intre o dama de consumatie si o stii tu ce.La noi in Romania oamenii inca considera ca este una si aceeasi chestie.Mai stiu un caz despre o fata care s-a dus in Japonia si a aajuns dama de companie si acum este casatorita cu un japonez si este bine mersi,oamenii de acolo stiu sa fac diferenta. Poti sa faci si "altceva" doar daca vrei tu. Iti doresc mult succes in ceea ce vrei sa faci.Chiar daca esti criticata sa stii ca de multe ori asta te face si mai puternica pt ca vei vrea sa demonstrezi ca tu nu esti ceea ce cred altii. Sanatate fratiorului tau. "Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
[url="http://community.webshots.com/user/maya0785/albums/least-recent"]poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...