Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum sa ma bronzez repede?


Recommended Posts

Imi place enorm pielea bronzata dar pana acum nu am reusit sa am un bronz mai inchis(nu tuci),am stat la soare cu crema de protectie, cred ca 10, si nici asa nu m-am bronzat tare, doar putin, parca nici nu am fost la plaja, am fost si la solar m-am dat cu crema cu autobronzant si mare lucru nu s a prins de mine nu stiu,oare de ce nu ma prinde bronzul?[bang]si nu am piela alba
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

adria, poate pielea ta nu produce suficienta melanina. stiu ca exista niste suplimente alimentare pe baza de betacaroten, care ajuta la obtinerea unei nuante frumoase si durabile de bronz. eu m-am bronzat frumos, fara sa mi se arda/cojeasca pielea, folosind in primele zile de plaja la mare lotiune cu FPS 50, dupa cateva zile (3-4) am folosit o lotiune cu betacaroten cu FPS 10. nu uita de un produs adecvat pentru pielea de pe fata, nu prea e recomandat sa folosesti pentru fata aceeasi lotiune pentru corp. ar trebui pentru inceput sa afli in ce fototip se incadreaza pielea ta si ce produse de protectie solara sunt cele mai potrivite pentru tine. in locul tau, n-as fi atat de incantata de bronz, indiferent cum ar fi obtinut. gandeste-te la nivelul radiatiilor solare din ultimii ani, la pericolul reprezentat de bronzarea la solar, la chimicalele din autobronzante si la faptul ca () cancerul de piele este printre cele mai agresive forme de cancer, nedepistat la timp reduce drastic sansele de supravietuire. bucura-te de pielea ta asa cum este, nu-ti forta norocul, foloseste lotiuni cu FPS potrivit si nu te expune la soare (plaja) in intervalul 11-16, in perioada de vara. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete bb_yasmi
si eu ador pielea bronzata!!!! pana nu demult mergeam la solar dar de cand ne-am mutat la casa am profitat de curte!!! si anul acesta cred ca pt prima oara am reusit sa am un bronz uniform, fara sa se duca pielea si o culoare super!! am procedat asa: -prima etapa : am facut un exfoliaj al pielii -apoi hidratare -uleiul de masline a fost cel mai bun prieten!!! din productia proprie al soacramii!! si din belsug! -am stat maxim 1 ora pe zi la plaja. -cand am plecat la mare eram deja foarte frumos bronzata (oricum nu prea puteam sta la plaja cu 2 copilasi dupa mine [:D]) la marestateam la plaja dimi si dupa masa, daca reusesc o sa pun o poza si apoi o voi sterge. __________________________________________________ mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete bb_yasmi
adria exfolierea nu o fac exact atunci inainte. cu cateva zile. eu folosesc zat de cafea [:D] __________________________________________________ mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu va prostiti cu solarul, este extrem de periculos. Si nu stati la soare cu pielea exfoliata [bang]. Cel mai sanatos si rapid bronz este cel spray-at. La noi se spune: the only healthy tan is a spay tan [:D]. Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

bird stie ce vorbeste, locuieste in australia...lasati domne culoarea aia, o da bine, dar pe termen lung va stricati iremediabil pielea...stiu ce vorbesc, mi-s patita, asa eram si eu cu 15-20 ani in urma, innebunita dupa bronz, ma intorceam ca puiul in rotisor, pe toate partile, am facut si plaja topless (deh, n-aveam mintea coapta bine) si m-am ales si cu hiper-pigmentare pe maxilar, si cu riduri, si cu pistrui pe spate...acum crema cu FPS 50 e cea mai buna prietena a mea in primele zile de plaja la mare, abia spre finalul sejurului indraznesc sa mai cobor protectia, sa folosesc ceva cu FPS 10. si oricum nu stau la soare in orele cruciale, ma refugiez la umbra sau in camera. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...