Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum ne descurcam?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Partenerul tau a recunoscut copilul?aveti unde sta?cu 800 de lei e greu dar nu imposibil daca ai un apartament al tau.daca trebuie sa platesti chirie,bona si sa va si intretineti e imposibil.daca a recunoscut copilul e obligat de lege sa-i dea pensie alimentara.cit are copilul?pina una alta,fruntea sus!nu dispera ca nu rezolvi nimic.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

800 de lei noi?! sau vechi?! daca sunt 800 lei noi,te poti descurca daca ai casa ta..... sunt mamici care nu-i are nici pe acestia si vor nu vor se descurca... dar daca copilul e recunoscut de el poate si tb sa plateasca pensie alimentara...... nu ne-ai dat prea multe amanunte,deci...nu prea stiu cum sa te ajut mai mult... cat are copilul? el sta cu voi? ai parinti care sa te sprijine? poti sa lucrezi si sa lasi copilul undeva in acest timp?! Vio,mamica de viitor "avionar" [avion] *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*[grup] [flo] [floare3] __________________________________________ Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga,eu pana se termina cic-ul,se pare ca ma voi descurca cu 2 copii+rate 200lei...Greu,cu economii la sange,dar se poate...Am o prietena al carei copil are acum1 an,sinura...O mai ajut cu hainute... Prietenii te pot ajuta:).Si eventual familia... Toata viata e o continua speranta... Mirela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Intrebarea mea este: inainte sa te gandesti sa faci un copil cu el s-a pronuntat cum veti imparti cheltuielile casei? Mi-e greu sa cred ca pana ajungi sa nasti un copil al unui barbat nu-i cunosti viziunile financiare. Acum ca sa raspund strict la obiect ai trei solutii: 1) iti pui intrebarea daca tu ii vei lua toata viata jucarii si haine copilului iar el va fi un tata cu numele si te gandesti daca iti place viitorul tau; 2) ii spui ca tu te intorci la serviciu si sa treaca el in concediu sa se descurce cu copilul din 8 milioane vechi; 3) accepti situatia si iti dra-mu-iesti(pentru admini "a dra-mu-i" chiar e un verb din dictionar, cam puternic filtrul) banii astfel incat sa ajunga - pe prioritati (adica mancarea, pampersii sunt prioritati, 15 biberoane si un mergator nu). "Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

800 sunt putin indiferent daca platesti chirie sau nu.Cand nu o sa ii mai primesti ce vei face daca el nu te ajuta deloc? "Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
[url="http://community.webshots.com/user/maya0785/albums/least-recent"]poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...