Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nu stiu ce se intampla cu mine...


Recommended Posts

Nici nu stiam ce sa scriu la subiect,de fapt mi-a luat mult sa ma gandesc daca sa scriu sau nu...dar ma simt f rau si m-am saturat:( am in jur de 3 luni de cand am inceput sa am o stare de somnolenta si oboseala,iar capul mi-l simt enorm de greu si o tensiune continua in el de cand ma simt rau a inceput si atacurile de panica sa revina ,off :( am invatat sa le controlez pt ca stiu ca nimic nu mi se poate intampla dar de cand ma simt rau ma gandesc tot mai mult : ce am? am mers la neurolog ,mi-am facut analizele si sunt ok,putin ca lipsa si fe cam scazut in rest au iesit bine,am mers la hematologie,la oftalmo,la endocrinologie (cu trimitere de la un medic la altul..) acum o saptamana am facut o criza de ca ,mi s-au inclestat mainile,gura si a inceput sa-mi slabeasca vederea ,nu pot sa va spun ca in momentul acela am facut atac de panica,mnai tare ma simteam rau de la atc decat de la criza aia de calciu am inceput sa iau vitamine cu mg,ca si mi-a dat neurologul si ceva ptr calm dar tot rau ma simt,si pe zi ce trece parca mai rau o senzatie de lesin,efectiv ma simt turmentata tot timpul,ametita,as vrea sa dorm mereu de ceva timp am inceput sa uit,cuvinte,stau uneori la calculator si vreau sa scriu un cuvant iar imediat il uit si mi-l amintesc peste ceva timp...mi se intampla sa stau ,sa merg ,intr-un loc si sa-mi provoace o stare de melancolie,tristete si incep sa tremur mi s-a intamplat des ca trecand prin anumite locuri si sa ma gandesc la ceva,anumite lucruri care mi s-au mai intamplat sau le stiu ..stiu pare aberant si tocmai acest lucru ma sperie nici nu stiu cum sa explic, intrebarea ar fi :de la ce poate fi aceasta styare de somnolenta,oboseala si am uitat sa spun ca des imi simt respiratia greoaie,parca mi se pune un nod in gat..pentru ca sa va intreb de celelalte lucruri ma simt oarecum [:I] Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Oana, nu te "cunosc" (nici de pe forum) nu stiu te ajuta cineva cu cei mici? poate este o oboseala adunata. Cu tensiunea cum stai? Cred ca iti trebuie odihna si ceva relaxare daca zici ca analizele sunt ok [pup] [url="http:helpsonia.com/povestea-soniei/"]Alaturi de SONIA[floare3][/url] [url="http://paul-mihaita.blogspot.com/"]si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA[floare3][/url] [url="http://bogdan-andrei.blogspot.com/"] si nu in ultimul rand donu'Bodo[floare3][/url] Vio [trombon], mamica lui MIHNEA [avion] viitor "descoperitor" de infinit __________________________________________________ Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte. Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni. Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri. Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai. Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau. Mahatma Gandhi
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Simptomele sunt cele clasice ale anxietatii: nod in gat, ameteala, somnolenta, putere scazuta de concentrare, stare de iritare, etc. Daca analizele ti-au iesit bine, eu cred ca trebuie sa iei trimitere pentru mediul psihatru, el e cel care iti poate prescrie tratament medicamentos impotriva anxietatii generalizate. In paralel poti urma sesiuni de terapie (cognitiv-comportamentala) la un psiholog. Incearca sa-ti simplifici viata, concentraza-te pe ceea ce e important. Lasa detaliile, ele nu conteaza. Fa-ti timp pentru tine in care sa te relaxezi (chiar si nefacand nimic). Uleiul de levantica ajuta in starile de nervozitate / anxietate, il poti folosi in apa de baie sau la masaj. Exista si pastile naturiste pentru starea ta, eventual le poti incerca pe acelea inainte de-a merge la psihiatru. Majoritatea lor sunt pe baza de valeriana. Daca esti credincioasa, roaga-te mai mult, pune-ti increderea in Domnul si lasa-I Lui grijile tale, te vei simti mai bine. Multa sanatate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

violeta[flo] se poate sa fie oboseala ,se poate ca aceasta oboseala acumulata sa ma fi afectat atat fizic cat si psihic ,de la stres,griji.. totusi parca ma simt mai rau ca inainte cand faceam atacurile alea ingrozitoare de nu-mi puteam sa-mi revin.. am inceput sa am aceste atacuri cu 5 ani jumate dar nu aveam stari de somnolenta,ameteala,etc si erau copiii si mai mici acum pot spune ca cu fetita imi este mai greu dar am timp sa ma si odihnesc ,daca nu pot face un lucru imediat il pot lasa pe mai tarziu,nu sunt atat de stresata acum si totusi parca sunt mai depresiva decat inainte coracora[flo] am trimitere la psihiatru,mai aman un pic deoarece cred eu ca iar imi va da medicamente si vreau sa mai alaptez putin.. ceea ce ma preocupa si ma ingrijoreaza si ma sperie e ca atacurile trec cu pastile insa nu si depresia,pentru ca de cand am inceput sa fac atacuri dupa ce luam medicamente nu le mai faceam insa depresia tot era si este banuiesc si sper ca un psiholog ma poate ajuta,in ce masura?se poate sa-ti revii complet ?adica sa fiu ca si inainte ca sa zic asa.. viata este asa cum este ca mai buna nu o pot face ,tot ce ar trebui e sa ma adaptez zic eu.. cand intru in aceasta depresie incerc sa fac orice sa-mi revin dar ma depaseste as vrea sa-mi revin complet,ca inainte.. Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oana, nu-s in domeniu medical, eu spun doar ca ce descrii tu, mai putin atacurile de panica, imi par cunoscute, experimentate de mine recent, pot fi tot de endocrinologie. Am citit si retinut, ai mers la endocrinolog, ai facut si investigatii de dozare a hormonilor? Nu ma refer aici la T3,T4 si TSH , ci la Parathormon (responsabil cu fixarea calciului in organism din cate stiu), progesteron (asta la nivel ridicat da somnolenta, oboseala, ameteli), estrogen. De-astea. Sau, o fi oboseala acumulata. La cardiolog ai mers? Zic si eu... Cecilia, mami de Nicolle Adelina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[flo] medicul endocrinolog mi-a dat sa fac cateva analize,TSH,calcitonina si metamorfozele urinale? sau ceva de genu,o analiza care mi-a zis ca in germania o face.. cu tiroida e bine,mi-am facut acum astept si acele 2 analize ... nu stiu de la ce ma simt asa si acest lucru ma ingrijoreaza:( iau o groaza de pastile momentat si am dat o graza de bai pe analize,chiar nu-mi permit sa fac prea multe,mai ales in scurt timp .. eu am mai avut o roblema cu rinichii,feocromocitom,nu stiu daca ati auzit si imi este frica soi de acest lucrusa,sa nu-mi reapara:( luni ,m-am hotarat,merg la psihiatru ary_v,cea mica care o alaptez are 1an jumatate,vreau sa o intarc dar e dependemnta de san ,nu stiu cum o voi intarca:) nu-mi este greu deloc acasa,pot avea grija de copii si chiar daca ar fi cineva care sa ma ajute probabil ca as prefera sa ma ajute cu curatenie,spalat etc decat sa se bage la copii imi place si vreau sa stiu tot ce fac ,ce se intampla cu ei asa ca nu ma plang deloc vreau doar sa fiu sanatoasa psihic si fizic ca sa le pot face pe toate Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...