Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

nodul mic sub brat


Recommended Posts

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

pentru linistea ta, ar fi bine sa te programezi pentru o ecografie mamara. ca idee, acum, in a cata zi de la ultimul ciclu menstrual esti? ciclul tau este regulat ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

atunci programeaza-te la eco. e cel mai bine asa. nu vreau sa te sperii, acel nodul poate sa nu aiba absolut nici-o semnificatie, insa la fel de bine poate fi ceva de temut. [bang] am uitat vreo doua chestii : 1. daca te epilezi la axila cu ceara, ar fi bine sa renunti o perioada la aceasta metoda, si sa folosesti lama de ras. 2. schimba deodorantul, cauta unul fara saruri de aluminiu si parabeni. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

A avut o prietena de-a mea si i-a trecut de la sine dupa ce i-a venit menstruatia. A avut si mama si i-au disparut numai dupa tratament medicamentos. Depinde foarte mult ce fel de nodul este si ce cauze iau determinat aparitia. Eu sunt panicoasa de felul meu si as fugi la mamografie in 2 timpi si 3 miscari. Daca esti genul de persoana dotata cu rabdare poti astepta pana la urmatoarea menstra si daca nu dispare atunci sfatul meu e sa mergi imediat la mamografie. Daca Doamne fereste e canceros cu cat e descoperit mai repede cu atat sansele de vindecare sunt mai mari. Multa sanatate! Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

programeaza-ti o data ecografia aceea. nu stiu ce e fucidin. medicul de familie s-o fi gandit ca ti s-a infectat radacina unui fir de par sau canalul sudoripar. eu nu am avut. o colega de-a mea, da. si e cancer. operatie (taiere san), chimio si radioterapie. din noiembrie se lupta cu nenorocita asta de boala. emilia, mamografia s-ar putea sa nu fie relevanta, mai exact sa nu-i prinda in imagine zona cu nodulul. si la persoanele sub 40 de ani, mamografia se recomanda numai daca eco trezeste suspiciuni si/sau daca in familie exista istoric de cancer la san/uterin. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

off. nodulii de sub brat pot fi limfatici. sau, la persoanele mai corpolente, tesutul mamar se poate extinde/migra si in lateral/sub brat. cel putin asa mi-a spus un medic specialist. gabriela, cum mai esti ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...