Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ce fac proaspetii alesi de la locale?


Recommended Posts

In timp ce noi facem socoteli pe aici cu votantii Romaniei ca sa-l lamurim pe Ponta, PSD-ul face alt fel de socoteli cu banii nostri insa:http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-12917435-prima-sedinta-consiliu-general-majoritate-usl-primarul-sorin-oprescu-vrea-treaca-proiecte-peste-2-5-miliarde-euro.htm Imi pare bine ca Nicusor Dan, pe care l-am privit asa de surprinsi la locale dar si neincrezatori, se pare ca nu are intentia sa ne dezamageasca. Daca baiatul asta ne va arata ca se poate si asa cum a candidat el si ca a fost cinstit, ne va creste la toti moralul. Vom putea astfel spera ca nu suntem cu totul pierduti in mocirla politica care clocoteste acum ca vulcanii noroiosi.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Lasa, b.nica, nu te impacienta ca si-au amintit ca sunt in ... vacanta. Doar sunt obositi dupa doua campanii electorale ! http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-12921966-prima-sedinta-consiliu-general-capitalei-majoritate-usl-fost-amanata-pentru-luna-august.htm
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu face nimic, se va vota in functie de interes. Credeti ca "nefericitul" ala care e cu planurile de mall pe teava va sta indiferent sa-l impinga cu inceperea santierului in iarna ?! E bine ca demolam monumente - e mai usor de demolat decat de restaurat - ca sa facem loc unor monstruozitati de sticla. [bang] Vom vedea la primul cutremur serios cine rezista mai bine. Dana & [copil] Amelia (21.06.2011)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

cei de aici de la Brasov .. se inspira din ce fac cei de la centru.... http://www.mytex.ro/eveniment/inc-p-tanare-desi-li-s-a-explicat-ca-incalca-legislatia-in-vigoare-grupul-usl-ppdd-din-cl-brasov-a-aprobat-restrangerea-atributiilor-primarului_321837.php (La noi primarul e de la PDL) Eu [cafea] si Raducu [8D](22.04.2005)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...