Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna fetelor sunt noua pe aici dar ma bucur ca v-am gasit.Cine ma poate ajuta si pe mine vreu sa fac un tort si nu stiu din ce sa fac frisca sa fie buna ca am incercat cateva chestii dar fara succes.Am doar un an si jumate de cand sunt prin frumoasa Franta dar dintre prietenele mele de aici nu am gasit nici una sa ma poata ajuta(majoritatea cumpara gata facut).Printesa mea cea mica are chef sa-i faca taticutului ei un tort si vrea cu frisca.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 205
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am avut o perioada cam lunga de adaptare pe aici dar acum ma bucur ca v-am gasit parca e ceva ce am luat cu mine de acasa,cred ca trebuie sa citesc un pic postarile voastre ca sa fiu un pic la curent cu ce se intampla pe aici,acum fug ca ingerasul meu are chef de colorat.Va doresc o seara cat mai placuta tuturora.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cristunk@, nu te-am mai citit de un secol. [8D] Pentru frisca : o iei lichida (caci cea grosa in cutie trunchi de con nu iese). Regula de baza : sa fie totul foarte rece : smintina si castronul ! A la riguer, pui castronul inconjurat de cuburi de gheata. Cel mai fain iese batuta cu mina, dar e mult de lucru, mai iese si in robot cu elicea compacta alba din plastic (ca o fustita cu poalele ridicate gratios), insa e mai putin aerata. La mina bati cu telul fruncez (cu mai multe sirme) si nu cu telul in spirala din Ro. Sa ne spui cu iti iese. [flo] Mik.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Coucou! A venit primavara!!![flo] Eu am pus in gradina mazare, ca au facut fetele o experienta cu bunica sa puna petits pois la incoltit si mi s-a facut mila de bietele plante. Mai am in cap sa pun 3-4 rosii si 1-2 ardei. Nu cred c-o sa iasa mare branza, ca nu-s mare gradinareasa si nici timp sa ma ocup n-am, dar e pt amuzamentul copiilor. P.a.ade: eu frisca tot cu crème liquide o fac (nu crème fraîche). o iau entière ca mi se pare ca iese mai bine. Cu mixerul iese foarte bine. trebuie doar sa ai rabdare si sa nu o bati nici prea tare (ca iese unt) nici prea putin, ca o sa cada si redevine lichida. Si totul trebuie sa fie rece. Cristinuc@: fain ca alergi. Poate ma motivezi si pe mine, ca m-am facut o lenesaaaaa!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...