Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (176)...STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

Brandule, te bat. Ce-i meniul asta? De azi back to reality please [:D] Shirataki de-aia nu am vazut in Cluj dar pot incerca cu taiteii de fasole mung. Maria rubi, bine ai revenit. Eu mai nou planific meniul saptamanal si deocamdata merg bine lucrurile. Cumpar din weekend tot ce am nevoie pt meniu si scap de stres in timpulo saptamanii. Gena, felicitari pt kg date jos [flo] Nici nu e de mirare la cat de conforme sunt meniurile tale. Lorelei, bine ai venit alaturi de noi [pup] Cafea bem majoritatea deci nici nu o mai consideram abatere [:I] Meniu azi: MD: oua ochiuri, crochete, gogosar P: supa de pui cu galuste C: spaghete integrale cu sos de rosii si dovlecel E bun sosul ala a lui Gordon doar ca eu am scapat cam mult otet si in compensatie am pus smantana de frisca [:I] Abia astept sa incep si sportul sa mai dau jos ceva ca deocamdata doar stationez [q] O saptamana de poveste sa avem doamnelor [pup][pup][pup] [mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 201
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Puisorule, multumesc de primire [flo]. E mult mai usor sa ai suport si sa scrii chiar si abaterile, asa le constientizezi. Cum sunt galustile? tot monti? ai vreo reteta please? [olala] Eu am facut sambata un tort de ciocolata monti care tare-a placut (am avut musafiri). Si mai ales mi-a placut mie. Din pacate la cantar aveam a doua zi cam 300gr mai mult... Tare-i greu sa gasesc ceva de mancat fara zahar. Ma tot gandesc ce sa mananc la pranz. Aveti idei? atunci cand nu poti gati si nici n-ai timp mult.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lorelei, din pacate nu sunt monti, de aceea am si colorat in rosu abaterea( am stabilit ca abaterile din meniu sa le coloram ca sa nu induca in eroare). Este una din cele mai mari dureri ale mele de cand tin monti [q]. Galuste si taitei monti nu prea sunt. Bine, sunt cei din fasole mung sau cei de care vorbea Brandusika dar aia nu se preteaza la supa de pui. Am citit recent insa ca fideaua din grau dur e monti, are IG doar 35 deci ar merge la supa. Daca nu ai posibilitatea sa iti incalzesti mancare poti sa faci lipii monti pe care le umpli cu ce ai si ce iti place, salate de tot felul cu telemea, oua fierte, naut fiert. Mai poti face briose conforme cu rosii uscate, telemea, ciuperci. Depinde mult si de ce iti place si cat de mult stai la servici. [mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui puisorul
Lorelei, din pacate nu sunt monti, de aceea am si colorat in rosu abaterea( am stabilit ca abaterile din meniu sa le coloram ca sa nu induca in eroare). Este una din cele mai mari dureri ale mele de cand tin monti [q]. Galuste si taitei monti nu prea sunt. Bine, sunt cei din fasole mung sau cei de care vorbea Brandusika dar aia nu se preteaza la supa de pui. Am citit recent insa ca fideaua din grau dur e monti, are IG doar 35 deci ar merge la supa. Daca nu ai posibilitatea sa iti incalzesti mancare poti sa faci lipii monti pe care le umpli cu ce ai si ce iti place, salate de tot felul cu telemea, oua fierte, naut fiert. Mai poti face briose conforme cu rosii uscate, telemea, ciuperci. Depinde mult si de ce iti place si cat de mult stai la servici.
Puisorule, multumes de raspuns [asia] Suna tare bine ce spui tu. Stii cumva pe unde gasesc retetele de lipii si briose? [asia] Poate o sa incerc cu toate ca stau tare prost cu timpul liber, lucrez si acasa avem si o mica ferma, asa ca nu prea e timp de multe... Banuiesc insa ca se pot face odata si congela apoi, nu? eu congelez painea si se pastreaza foarte bine asa.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salutare fetele, multumesc tuturor pentru gandurile bune.Sper sa fie totul ok. eu alerg sa rezolv tot ce am de rezolvat pana ce incep serviciul. Brandusa imi poti spune cum faci tu briosele? multumesc pentru idei... o sa incerc sa fac si un chec aperitiv( cu faina de soia)si sa-l mananc cu o rosie.. Maine gatesc mancare de linte( imi iau miercuri la pachet cu ou ochi)[:D] in rest sunt conforma( mai scap la struguri) dar imi revin eu. Nu am cand sa scriu meniul ca sunt pe fuga.. poate mai tarziu. Pupici tuturor.[olala] [mamica] de STEFAN -21.01.2009 si ELENA -15.12.2010
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

lorelei bine ai revenit printre montignace...[olala][olala] o rugaminte am..cand raspunzi cuiva sa scrii numele si nu sa dai replay.senchiu[alcool] puisoaro da da...[bang][bang]..am niste saptamani de cosmar...ma simt obo desi dorm si trebe sa-mi si vina ...si o sa mai am inca 2 sapt pe drumuri si cu stres...deci o sa incerc sa ma tin pe linia de plutire[alcool][alcool] cat despre shirataki aia...cred ca nu ii aduc nu ca ar fi scumpi (ca is) dar pentru ca nu sunt uscati ci is in zeama cum e si mozzarela, si deci termenul lor de valabilitate e scurt. dar oricum am si eu de gand sa fac acelasi lucru..adik s afolosesc taitei din fasole cand le termin pe astea..daca taiteii tai din fasole is subtiri ca ai mei..nici nu trebuie sa ii fierbi si ca-i pui vreo jumate de ora in apa rece...si dupa cand is fierte toate din supa o opresti si adaugi taiteii[asia] carmen cum ajung acasa ti-o plasez ca la birou nu am "the database " monti[:D][:D] meniu azi: Md: icred cu paine de tarate G: lapte cu ceai, nectarina(is unele ciudate aici turtite ashea si cu samburele mic) P: sanwich cu paine de tarate si muschi de [porc], si tzatichi G: nectarina C: cred ca imi mai fac o portie de supa[pk]

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna [flo] Brandusik, bine ca mi-ai zis...adica citisem eu ca iaurt0% e pt cand mananci PG, dar ce sa ma fac ca asa mananc de 3 ani incoace.[:-@] Nu suport deloc iaurturile normale. Lorelei, in cartea pe care o am eu acum Metoda montignac ilustrata, zice ca e bine sa se renunte la cafea, dar daca nu sa alegem de preferinta cafea 100% arabica. Banuiesc ca la tine in Suisse, gasesti prioritar de asta. (la mine in Fr alt tip este raritate) Despre taitei: cei din grau dur si super subtiri sunt Monti, chiar am fost in we la o conferinta de a lui Sybille Montignac si a prezentat acolo unele paste fainoase. A zis asa: "vermicelle de blé dur" au IG 35, cautati pe google, ca sa vedeti cum arata, mie mi se par ca sunt cele normale. Meniul de azi: Md: 2 wasa cu dulceata de portocale, 1 iaurt 0%, o cafea P: o salata de rosii cu ceapa si jambon si cascaval G: un Bounty de casa si un mar C: o sa fac o mancare de pastai de fasole plata. [url="http://swlf.lilyslim.com/RAyNp2.png"]Rule your mind or it will rule you.[/url] [url="http://sddf.lilyslim.com/gtOXp2.png"]Montignac[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lorelei, reteta de lipii e aici http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/29029/Reteta-Montignac-Lipie/ . Am postat la subiectul ala cum le fac eu. Poti sa faci mai multe odata si stau la frigider in punga de plastic si doua saptamani. Aici gasiti reteta de briose http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/29583/Reteta-Montignac-Briose-cu-legume/ Mai este o reteta de briose dar nu o gasesc. Gena, nu stiu daca toata fideaua e din grau dur dar ma uit si verific la prima excursie la market. Am facut un sos grozav pt spaghete cu dovlecel. Pt ca era un dovlecel mare mi-a iesit mai mult asa ca jumate din el l-am pus la congelator. De data asta l-am si blenduit sa iasa mai fin. Noapte buna [nani] [mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...