Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cui sa ma adresez ?


Recommended Posts

Buna ziuaaa . Sunt mai vechi pe acest forum , dar nu am mai activat o perioada . Starea mea s-a imbunatatit pe o parte,dar s-a inrautatit pe alta parte . Oricat de devreme , sau tarziu m-as culca , ma trezesc cu o somnolenta mai mare decat cea cu care m-am culcat , simt nevoia sa dorm mereu chiar daca am dormit chiar si 14 ore in acea noapte . Nu stiu ce sa mai zic despre aceasta oboseala,ca iti ia cheful de toate lucrurile care altadata le faceai cu placere . Am fost la medicul de familie si mi-a zis sa iau VitaMax , dar nu ma ajuta cu nimic , asa simt eu . Urmez un tratament cu Seroxat , 20 mg pe zi . Carui doctor trebuie sa ma adresez pentru aceasta problema ? Exista vreun tratament ... Cel mai rau ma ingrijoreaza faptul ca pe 17 incep scoala,si trebuie sa ma trezesc la 06:00 ... :-s
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

pai unul dintre efectele adverse ale tratamentului cu seroxat este chiar somnolenta. mergi la medicul care ti-a prescris tratamentul, spune-i despre somnolenta si roaga-l sa-ti prescrie altceva, daca exista. de cat timp faci acest tratament ? atentie, nu intrerupe brusc tratamentul cu seroxat, pot sa apara reactii adverse, reciteste prospectul medicamentului. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mergi la psihiatrul care ti-a recomandat tratamentul pt a-l ajusta. Nu renunta de la tine putere la medicamente. Daca ai fost internat, inseamna ca este o problema serioasa, nu o lua in gluma. Mergi la acelasi psihiatru. Sanatate. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

@ CorinaDani : Tratament cu seroxat fac de 1 an si ceva , aproape 2 . Am mai luat si alte medicamente , care le-am stopat pe parcurs,dar asta inca nu . Eu nu mai vreau sa iau niciun tratament...Nu mai vreau sa mai ma duc si sa imi dea iar tratament . @allinta : Am fost internat pentru ca m-am dus la spital pentru ca am auzit ca este o doctorita ft buna,ca sa imi dea tratament pentru atacuri de panica si anxietate,dar ea m-a oprit in spital sa ma aibe sub observatie la inceputul tratamentului care a fost cu diazepam,calmepam,rispolept... :| La mine nu e o problema foarte delicata,ci legata de frica , si foarte mult de autosugestie .
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pe de o parte, cred ca incepi sa te ingrijorezi inutil din cauza faptului ca incepi scoala. asta e, iti place, nu-ti place, trebuie sa te duci. pe de alta parte, chiar zilele trecute, deschisese cineva un subiect despre remedii homeopate impotriva atacurilor de panica. asa ca nu ar strica sa ceri si opinia unui medic homeopat bun, cu referinte. gandeste-te ca faci tratament de aproape 2 ani. cand ti-ai facut ultima data analize, in mod special pentru functia hepatica si cea renala? te inteleg ca nu mai vrei sa iei medicamente, dar intreruperea brusca a medicatiei iti poate face mai mult rau decat bine. daca nu vrei sa te intorci la medicul respectiv, mergi la altul, poate are alta opinie medicala, poate iti reduce treptat doza de seroxat, samd. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

stefan, ar trebui sa cautati si un psiholog si sa incepi psihoterapie. mult succes si sanatate! _______________________ mami de andi [bat] si ilinca [copil] _________________________ [url="http://traduceri-asistenta.webs.com"]traduceri si asistenta[/url] ________________________ "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...