Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tratament cu spanz - ma poate ajuta cineva?


Recommended Posts

Buna ziua, As vrea sa stiu un mod de preparare/dozaj pentru un tratament cu spanz si regimul alimentar aferent. Este vorba despre soacra mea, in varsta de 61 ani. Acum vreo 7 ani a fost operata de cancer la san. Lucrurile evoluau bine pana acum 1 an si ceva cand i s-a intrerupt hormonul pe care il lua. De atunci markerii au inceput sa creasca. Cei de la Spitalul Coltea au fost indiferenti.. ii tot ziceau sa revina peste 3 luni de fiecare data. La o scintigrafie i s-au vazut niste metastaze pe coloana.. a inceput un tratament cu zometa, care a parut ca funtioneaza (dar markerii tot cresteau). Fiind in vacanta in Franta ... si-a pierdut vederea la un ochi. A dus-o la spital si au constat multiple metastaze pe creier neoperabile si i-au recomandat o intoarcere imediata in Romania pt a incepe radioterapia... Cei de la Coltea... au raspuns prompt.. o putem programa in februarie (speranta de viata in asemnea cazuri e de o luna.. si ei vor sa o programeze peste 6 luni). Francezii au ramas cu gura cascata... a trebuit sa incepem un tratament cu radioterapie acolo cat sa blocam tumorile.. Am auzit de acest tratament cu spanz care ar fi o ultima speranta. Va rog frumos sa ma contactati daca puteti sa imi dati sfaturi pe email la: bogdan9_1999@yahoo.com, la telefon: 0766 223086 sau aici pe forum. Multumesc mult mama lui Daniel (23/07/2011)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Imi pare rau si ii doresc multa sanatate soacrei tale. Uite ce am gasit pe net: http://www.formula-as.ro/1999/367/medicina-naturista-25/victoria-plantelor-in-lupta-cu-cancerul-vascul-si-spanzul-646 Ma gandesc ca cei de la redactia Formula As te-ar putea ajuta sa intrii in legatura cu cineva care o poate ajuta pe soacra ta. [gravi] 10+ Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m
Imi pare rau si ii doresc multa sanatate soacrei tale. Uite ce am gasit pe net: http://www.formula-as.ro/1999/367/medicina-naturista-25/victoria-plantelor-in-lupta-cu-cancerul-vascul-si-spanzul-646 Ma gandesc ca cei de la redactia Formula As te-ar putea ajuta sa intrii in legatura cu cineva care o poate ajuta pe soacra ta.
Multumesc pentru raspuns, linkul este foarte util. Deja scrisesem un email redactiei de la formula-as. Astept raspuns si de la ei. mama lui Daniel (23/07/2011)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...