Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

tunsori


Recommended Posts

salut mi s-a pus pata ca ar trebui sa imi schimb tunsoarea, e aceesi de vreo 5 ani (adica pana la umeri) ma bate gandul sa ma tund scurt dar evident ca imi lipseste curajul... nu am mai avur parul scurt din liceu ...[:D] stiti pe net programe gratuite unde poti sa testezi cu poza ta cum ai arata cu diverse tunsori? si unde as putea sa ma inspiri de tunsori? am un par bleg, drept si fara volum (si mai si cade acum la 2 luni de la nastere) asa ca vreau ca tunsoare ceva care sa nu necesite nu stiu ce ingrijire deosebita a, si pe cineva care tunde bine stiti? asa ca zona mosilor/obor/iancului/muncii/cinema gloria
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[:D] tocmai ce am dat cautare pe google pentru tunsoare. eu am ales o tunsoare bob dar fara colturile alea lungi. am mai avut ceva asemanator si mi s-a parut ca-mi sta bine si am mai primit si ceva aprecieri. acum am parul pana la umeri si breton. am experimentat diverse frizuri de-a lungul timpului pentru ca nu am rabdare sa-l las sa creasca prea mult. pot sa-ti spun, din experienta, ca e mare lucru sa gasesti o coafeza priceputa, pentru ca orice tunsoare ti-ai alege se alege praful daca nu se pricepe. am incercat si un site cu probe cum zici tu, dar n-a mers si m-am plictisit repede pentru ca imi cerea cateva detalii la care nu ma pricep. nu mai stiu care era, dar am considerat ca-i pierdere de timp. succes!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am avut parul pana la umeri.. pana pe 2 ian 2012 , bine ca l-am avut intr-o vreme si pana la mijloc. Pe 2 ian. m-am dus sa ma aranjez pt ca plecam la munte, de Revelion statusem acasa cu sotul si copii si n-am avut ocazia sa ma mai aranjez[olala]... asa ca sotul mi-a facut o surpriza si a rugat-o pe stilsta sa ma tunda mai ciudat...asa ca de-atunci ma tot tund... cam asa : http://www.dropshots.com/teonic#date/2012-05-30/18:53:56 Daca vrei iti dau detalii pe PM unde o gasesti pe tipa... iar daca iti mai spun si cat ma costa... clar o sa mergi sa te faci la ea.[:)] LILIANA [mamica] [hagi] COSMIN ANDREI (28.01.2010) si[bonjovi] NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005) [url="http://www.dropshots.com/teonic"]POZE[/URL] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173657&nm=Monica70-are-nevoie-de-noi"] MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI[/url] "Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cum zici tu Madyrizi...da' io-s tare fericita cu ea... ca-s anti-talent la manuit peria si feonul asa ca tunsoarea asta se aranjeaza singura[pk] LILIANA [mamica] [hagi] COSMIN ANDREI (28.01.2010) si[bonjovi] NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005) [url="http://www.dropshots.com/teonic"]POZE[/URL] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173657&nm=Monica70-are-nevoie-de-noi"] MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI[/url] "Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pai pentru toamna planuiesc sa las si eu calota stil bob...da' ce-i scurt tot cu masina voi tunde[:D]. Cand am parul scurt am atat de mult volum cand sunt spalata proaspat incat eu nefiind in stare sa ma coafez singura...n-ai vrea sa ma vezi cum imi arata parul in prima dumineata dupa spalat[afro]. Cand mi-am tuns zona aceea de ciuf care e luata cu masina..si mi-am dat calota la loc...ziceai ca nimic nu s-a intamplat in parul meu... arata la fel de bogata podoaba capilara. Bafta sa iti iasa tunsoarea... sa ne pui si poze, da?[olala] LILIANA [mamica] [hagi] COSMIN ANDREI (28.01.2010) si[bonjovi] NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005) [url="http://www.dropshots.com/teonic"]POZE[/URL] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173657&nm=Monica70-are-nevoie-de-noi"] MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI[/url] "Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Porumbita, daca vrei programe, intra pe instyle.com si ai acolo programul ´´hollywood Makeover´´. Incarci o fotografie in care esti cu parul prins lipit de cap si...te joci cu frizurile si culorile. Te poti si machia [:)] -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...