Happiness_4_us Publicat Septembrie 13, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 13, 2012 Buna ziua. Se apropie ziua baietelului meu si vreau sa fac un tort imbracat in fondant, interiorul rainbow si ma intereseaza si pe mine o crema alba la culoare si sa fie buna tare.[:D] Aveti ceva recomandari? Ideal sa nu fie moale, adica sa aiba consistenta mai tare, ca vor fi mai multe blaturi si doar o sa " manjesc" blatul cu crema. Multumesc frumos.[flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 13, 2012 Raport Distribuie Postat Septembrie 13, 2012 eu sunt nitel incurcata - zi-mid aca te incurc mai tare [:D] fondantul = pasta de zahar, pasta fondant, cu care se imbraca tortul nu merge si ca crema. ca nu merge - are consistenta aceea gumoasa si intinzacioasa[:)] poti folosi ce zic americanii [url="http://smittenkitchen.com/blog/2008/07/project-wedding-cake-swiss-buttercream/"]swiss buttercream[/url] - crema aceea de unt cu zahar, care se mai intepeneste. si merge si inauntru, intre blaturi. da clar nu e acelasi lucru ca fondantul.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zmotocel Publicat Septembrie 13, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 13, 2012 asta cauti? http://www.viorica-torturi.ro/2011/03/cum-se-imbraca-un-tort-in-pasta-de.html Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Publicat Septembrie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2012 [:D] Intrebam ce crema sa pun in interior, la un tort care in exterior este acoperit cu fondant, pasta de zahar!? Si ma gandeam ca nu merge orice crema, ca trebuie sa aiba consistenta mai solid, nu? Am mai facut mai demult, insa intre fondant si tort am pus si un strat de martipan si a fost ok insa acum nu am martipanul.[:D] Ma documentez deocmdata, mai am vreo 10 zile pana la demararea proiectului, rainbow tort acoperit cu fondant.[:D] Multumesc mult![pup] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Septembrie 14, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 14, 2012 ganache-ul ar merge la fix. ca e tare crema. sau una simpla de unt, sau niste jeleu de fructe (zmeura.... miam miam!) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Publicat Septembrie 15, 2012 Raport Distribuie Publicat Septembrie 15, 2012 Merci mult, Roxana! Dau acum un goagal dupa ganache.[pup] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.