Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cosmaruri


Recommended Posts

Un cosmar, mereu acelasi, revenind la intervale oarecare ... Stiti despre ce vorbesc? Un cosmar atit de intens incit iti ramine in viscere ore intregi dupa. Un asemenea cosmar il am de ani de zile, revine destul de rar, dar mereu mesajul e acelasi, scenariul mereu asemanator. Ma urc intotdeauna pe o scara inalta sau un turn foarte inalt sau undeva foarte sus si nu mai pot conori. Nu cad, dar efectiv nu mai pot cobori si ma trec toate sudokrile si ma trezesc. Pe asta insa l-am inteles demult si stiu ce inseamna, poate de asta nici nu l-am mai avut de ani de zile. Acum insa am altul care imi face noptile praf si ziua de dupa la fel. Exista vreo reteta de scapat de ele, sau macar rarit? Nu e ceva foarte codificat, si pe asta il inteleg, dar nu este real si nu stiu cum sa fac sa o mai rareasca. Efectiv imi strica o jumate de zi dupa si e foarte des, o data la doua, trei luni. Voi ce experiente aveti cu asemenea cosmaruri?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

,cosmar la mine a fost cand am visat ca mi-am perdut copiii sau mai rau ..nici nu vreau sa pronunt:( ma trezeam inainte sa-i gasesc si imi era ciuda ca nu i-am gasit chiar daca stiam ca era doar un vis ,insa o dispozitie f proasta aveam si eu si parca ma trezesc pe alta lume eu visez f des ca alerga mereu cineva dupa mine,ma fugareste si vrea sa ma prinda si reusesc sa scap cand zbor,visez f des ca zbor:) ciudat Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu de doua ori am visat ca l-am pierdut pe bebe in multime si il cautam disperata...si odata ca mi-a impuscat cineva fata ( cred ca vazusem ceva pe la TV)...a fost groaznic... Dar visul care se repeta de cand ma stiu ( in afara de faptul ca dau BAC-ul cel putin odata pe an :) ) si ma ingrozeste, este unul in care merg pe langa o apa adanca, tulbure si risc sa alunec, uneori merg pe un pod in mijlocul apei, podul este usor sub apa ( uneori mai adanc alteori reusesc sa-l zaresc) si trebuie sa tatonez cu talpa sa nimeresc sa merg pe el fiindca nu vad nimic...dar e apa cat vad cu ochii si desi stiu sa inot...stiu ca este un mare pericol in apa aia care sta sa ma inghita! Assta cu apa apare cel mai frecvent si in cele mai ciudate moduri... Chiar sunt curioasa, eu am deslusit la un moment dat ceva, in ultimul timp nu a mai aparut asa de des...cred ca de un an nu l-am mai visat...poate il provoc acu sa apara :D . "Daca-ti place o poezie/[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174351&whichpage=7"] Voteaza[/url] ca sa se stie"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cu scarile am avut si eu de mai multe ori, da la mine erau trepte lipsa si tot urcam, ba uneori ma si urmarea cineva sau aveam si copiii si-i tot impingram in sus, trageam dupa mine... Cristoiu, ce semnificatie ai gasit la turnul cu scari? [url="http://penecolorate.blogspot.com"]Pene colorate... cate putin din toate![/url] [url="http://picasaweb.google.com/penecolorate/EsarfePictateVitrinaCuFluturi#"]album[/url] [url="http://picasaweb.google.com/penecolorate/Gradina#"]gradina[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cristoiu, intrebarea este ce crezi tu despre vise. Ce semnificatie le dai? Foarte multe persoane viseaza ceva legat de inaltimi si imposibilitatea de a cobora de acolo. Cred ca sunt cele mai dese cosmaruri. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

O amica de-a mea , avea frecvent acelasi vis : este la volan , o prinde politia fara permis si binenteles este inchisa intr-o celula. Sotul ei a sfatuit-o sa faca scoala de soferi si sa-si obtina permisul. A facut-o si, spune ea, a disparut cosmarul. Nu a condus masina de cand si-a luat permisul de conducere si nici in ziua de azi nu conduce. Un cosmar pe care mi-l amintesc si chiar nu-l inteleg este ca aud plansetul disperat al unei fetite (parca ar fi blocata undeva), o caut dar n-o gasesc. Mi se intampla sa caut ceva in viata reala si sa visez exact unde se afla (ma trezesc, caut si...gasesc); visez locuri in care n-am fost niciodata si ajung acolo dupa o perioada;visez persoane necunoscute pe care ajung sa le cunosc ulterior.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cand eram mica treceam, uneori, peste o pasarela...din aia construita peste sine de cale ferata. Trebuia sa trec. Ai mei ma asigurau ca nu e nicio problema, nici nu era dealtfel, insa mie mi-era tare frica. Consecinta? Visez ca urc scari care nu se termina, scari care se misca, scari de pe carenu pot sa cobor...nu as putea spune ca sunt cosmaruri, insa sunt destul de neplacute. In timp am invatat sa ma obisnuiesc cu ele, visez si stiu ca visez, ca dureaza putin si trece...n-am niciun resentiment cand trec pe langa pasarela aia, culmea, probabil pt ca acum, adult, constientizez ca nu imi poate face niciun rau...cred ca ar trebui sa urc pe ea odata....inca odata! Si mai visez ca dau bacul...cum zicea cineva, cel putin odata pe an! (Am lucrat un an in invatamant, doamne in cate vise am dat lucrari...de mi-era si frica sa le mai dau lucrari copiilor)[:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui luisa1983 Mi se intampla sa caut ceva in viata reala si sa visez exact unde se afla (ma trezesc, caut si...gasesc); visez locuri in care n-am fost niciodata si ajung acolo dupa o perioada;visez persoane necunoscute pe care ajung sa le cunosc ulterior.
si mie la fel mi se intampla !!! ba chiar visez in episoade uneori, adica visul de azi-noapte poate avea o continuare maine noapte sau alta data... ti s-a intamplat sa intalnesti persoane, total necunoscute dar fata de care sa ai un sentiment puternic, ca le stii de undeva, ca ati avut ceva in comun (poate intr-o viata anterioara) ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...