Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum obisnuim copilul cu altcineva!


Recommended Posts

O sa incep munca saptamana viitoare, problema este ca cel mic nu sta fara mine, azi am avut o incercare de a-l lasa cu bona, a plans foarte rau s-a speriat femeia de mai sa imi zica sa gasesc pe altcineva! A ramas sa ne vedem in continuare sa vedem cum evolueaza lucrurile! Insa sunt foarte deznadajduita! Femeia a fost singura varianta pe care am luat-o in calcul, fiindca o cunosc si am incredere in ea, trebuia sa ne vedem de la inceputul lunii, insa a avut un eveniment in familie si a tot amanat venirea pana ieri, pe motiv ca se descurca, sa nu-mi fac griji ca baiatul se va adapta, ei bine... se pare ca lucrurile nu stau chiar cum am crezut noi! Efectiv, in acest moment sunt disperata! Voi cum v-ati obisnuit copiii cu altcineva, cat timp a durat adaptarea? Ce sfaturi aveti?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Hmmmm... cheia a fost pentru noi timpul si deplasarile de mici (de la 2 ani) cu terte persoane fara noi, cu bunicile cu matusile cu verisoara X cu vecina Y... deci au plecat foarte des cu diferite persoane si fara noi in diferite locuri... Insa este doar o informatie... [url="http://www.romleas.ro/Rosia%20Montana/"]Ce nu stiu romanii despre aurul lor![/url] [url="www.romleas.ro/eu"]Eu pur si simplu[/url] / [url="www.romleas.ro/legi/index.html"]Pagina legislativa[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

buna, cred ca ati experimentat prea rapid, doamna respectiva a venit ieri si astazi ai incercat sa-l lasi pe cel mic singur cu ea... roag-o pe doamna sa vina si sa stea cu voi cat mai mult in fiecare zi, sa se obisnuiasca cel mic cu prezenta ei in casa, iesiti impreuna in parc, incurajeaza-l sa interactioneze cu ea, sa se joace impreuna, sa ii dea doamna sa manance, sa-l schimbe, samd. - totul in prezenta ta, pentru copilas tu esti elementul de siguranta si confort pentru moment. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, din pacate nu am avut cu cine sa-l las pana acum, chiar si sotul toata vara a venit numai la 22 acasa cel mai devreme! Am discutat cu doamna sa vina si in we! Partea proasta este ca ne vom muta si din locuita actuala tot in we asta, cas asa ne-am intins cu niste lucrari la viitoarea locuinta! In fine, sper doar sa reusim cumva si sa stiu ca se poate! Sper sa-mi revin cat mai repede din disperarea asta!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ia-ti un pic de timp in opinia mea sunt prea multe schimbari deodata pt copil Daca nu e obisnuit pana acum cu inca cineva Intai mutati-va, ia-ti concediu si mai stai o luna cu el Timp in care sa vina persoana care urmeaza sa il preia. Va obisnuiti intai in trei, apoi dupa o sapt, treptat cate o jumatate de ora, o ora raman ei doi. Apoi inca putin...si tot asa tehnica pasilor marunti Alinuk[copil] si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) [url="http://meseriademama.blogspot.ro/"]Melodia...unei veri tarzii[/url] ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, am vazut...toate planurile si calculele mele s-au bulversat de 1000 de ori luna asta [bang]! Nu mai zic ca la seriviciu ma asteapta toata lumea cu disperare! Pana la urma cum au stat doi ani fara mine, mai stau inca o saptamana doua! Bine ei sperau sa ma duc mai devreme... Oricum parca mi-am mai venit in simtiri dupa ce mi-am spus oful!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Inbox, si noi am mers de fiecare data cu perioada de obisnuire, de la prima bona pana la ultima. A venit catvea zile, a petrecut timp cu noi, la inceput nu se ocupa de copil ci se invartea prin casa, facea una alta sa se obisnuiasca copilul cu ideea ca e cineva acolo "altcineva". Bine ca era copilul mic mic, abia ce facea 6 luni... dar pe masura ce au crescut si au fost 2 am avut oarece "fluctuatii de personal", dar tactica aceeasi. perioada de acomodare. nu dispera, instruieste-o pe tanti sa-si tina nervii in frau si sa nu se mai sperie asa usor ca doar asa fac mai toti copiii si luati-o incet.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Inbox doamna trebuie sa vina zilnic si sa stea cu voi toata ziua, practic exact cum va sta dupa ce tu incepi serviciul. Implic-o treptat, treptat in viata voastra si abia dupa ce e acceptata de cel mic si incep sa aiba o relatie amandoi, poti incerca sa ii lasi singuri. Tot treptat insa. Amana putin inceperea serviciului, e nevoie de mai mult timp pentru adaptare. Poate poti pana la 1 octombrie. Nu ai motive de disperare, linisteste-te. O sa se acomodeze, e nevoie doar de timp si pasi mici. [pup] Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru sfaturi [asia], hai ca am mai prins curaj! El cat stam impreuna se joaca cu doamna, se duce la ea, rade...cand mai este si fata( dupa 12 cand vine de la scoala) in preajma chiar este totul foarte bine. Asa prin casa stau singuri se joaca, mai vine sa ma verifice pe unde sunt! Mai asteptam sa ne acomodam si apoi voi incepe cu plecatul cate 10-15 minute, sa vada ca ma intorc si nu am disparut, musai ii spun ca plec si revin in x timp! [flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...