Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Au maseaua, au buzunarul.


Recommended Posts

Recomandati-mi carva un dentist mai ok ca bani in Bucuresti. Stiu ca nu prea exista asa ceva, stiu ca materialele, ca spatiul, chiria cabinetului, etc. Dar poate poate, si stii...adica diferente de pret sunt sigur. ------------------------------------- Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB: https://www.facebook.com/groups/397305800323707/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Pfff....deoarece eu merg la acelasi dentist din 2001, nu prea am termene de comparatie. Dar pot sa ti-o recomand dpdv profesional, nu mi-a uitat niciodata nimic prin mine [:D], lucreaza OK, e tipicara si mi-a salvat o masea care avea 99% sanse sa fie extrasa. Dr. Irina Nitoi, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 3, vilele de langa Antena 1 (nu stiu exact adresa, se intra prin strada Somesul Rece) 021-2692094 0722-642793 Ca sa-ti faci o idee, zicea ceva de genul ca o coroana e cam 500 RON, nu stiu daca e mult sau putin ca nu am avut nevoie...deocamdata. [bang]Mi-a tinut o sedinta despre cum sa invat copchila sa se spele pe dinti, ideea e ca tre' s-o tin in brate sa ma vada ea cum ma spal...mirific, cu o mana sa tii copil de 10kg+ si cu ailalta sa te speli pe dinti.[alcool] Dana & [copil] Amelia (21.06.2011)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Depinde in ce zona vrei. Si eu am cautat acum cateva luni un dentist pentru fetite si mi-a fost recomandata clinica De4Kids si inca una. La clinicile mari preturile sunt intradevar mai mari, dar principalul dezavatanja ca te programeaza peste o saptamana. Eu aveam nevoie urgent atunci...nu peste un an. Drept urmare m-am reorientat catre clinica de langa scoala, unde preturile sunt OK, zic eu..., dar si faptul ca daca ai o urgenta isi face timp sa te vada printre pacienti..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...