Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (177)...STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

Buna dimineata [cafea]

 

Genaid="red">, daca te referi la racituri dupa mine sunt monti, de ce nu?

 

Danaid="red">, sa iti traiasca flacaul si sa iti aduca numai bucurii [flo]

 

La tiramisu eu am pus o lingura de fructoza la piscoturi( am facut din 4 oua si cam 100 de gr de migdale) si o lingura si un sfert la crema( facuta din 250 d egr de mascarpone si 200 de gr de frisca). Din cantitatile astea mi-au iesit 6 portii individuale.

 

Meniu azi:

MD: wassa cu magiun de prune

P: lipie cu hummus, ardei, cascaval si masline

C: curry de fasole si linte

 

O zi faina [pup][pup][pup]

 

[mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008)

 

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copiiid="red">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

' Neata fetele,

 

si eu tot cu stagnare, dar vorba ceea am mai gustat si "nepermise".

 

Danaid="red"> La multi ani baiatului! Sa fie ascultator( in perioada asta e destul de dificil) si sa aiba numai impliniri!

 

Somleacid="red"> multa sanatate!

 

Ninhaid="red"> la multi ani lui Mirci!

 

Puisorid="red"> imi poti da reteta de briose( pt pachet) ms.[pup]

 

Eu mananc conform( mai scap la un pepsi, o bere)[bang], ieri la pranz am mancat friptura de curcan=branza= salata, seara peste la cuptor

 

Meniul de azi:

MD: iaurt+fulgi multigrain

P: spanac=2 oua ochiuri

C: ciorba de curcan

G: migdale/alune padure/nuci( dimineata); mar

 

 

 

[mamica] de STEFAN -21.01.2009 id="blue"> si ELENA -15.12.2010 id="red">id="size4">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Brindusikid="red"> [pup]- vezi ca acel cottage cheese face mult aer in stomac. are un gust excelent, dar e recunoscut aici ca si fasolele la noi :-)

Genaid="red">- daca respecti combinatiile, de ce nu si aspic? cred c-ar fi interesant...

Kallistaid="red">, chiar ieri citeam un nou studiu ca fructele ingrasa. insa cred ca mancate doar asa... oricum, mult, mult succes

Danaid="red">- sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos si plin de noroc [flo]

Puisorid="red">, n-ai reteta aia de lipie? ca mi se facu o pofta de mama-mama.

 

Fetelor, stiu ca tot ati spus sa nu ma cantaresc, dar e ca un drog, nu pot altfel. Azi dimineata m-am suit pe cantar si sa cad jos de suparare, aveam 700 gr mai mult ca ieri. Este posibil??

 

Meniul de ieri:

md: paine wasa

G: mere- poate am mancat prea multe? vreo 4-5 dar mici, din propria gradina si nu foarte dulci

pranz: o farfurie de salata

G: o nectarina si o mana de fistic

Cina: un bors facut din carne de vita a la monti, am mancat o farfurie mare cu ceapa, fara paine.

De cateva zile mi-e foame incontinuu si lupt mereu cu foamea asta.

Aseara am mai facut dovlecei umpluti cu carne si placinta de mar a la monti. Nici n-am gustat macar, dar nici nu-mi vine, la cat sunt de suparata cu greutatea.

 

Meniul de azi:

MD: sper sa reusesc sa nu mananc nimic.

Pranz: telemea cu rosii.

Cina: dovlecei umpluti.

 

Va pupacesc si va urez o zi minunata.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimi [flo]

Aspicul este ca o racitura, gen legume fierte legate intre ele cu gelatina. Ma intrebam daca este permisa gelatina [:-@] e clar ca nu gandeam prea bine...

 

Kalli, pai ce faci? Numai fructe si cateva alune? NU e bine! O sa te superi repede pe Monti si nu o sa mai tii. Incearca sa mananci intai fara combinatii si o sa fie bine. Incearca ce a zis Monti, la inceput pana te obisnuiesti cu principiul meniul sa fie de genul: Pranz: carne gratar, la cuptor (adica nu in ulei) cu salata, eventual niste branza.

Cina: o supa si ceva carne cu legume.

 

Revin mai tarziu cu meniul.

[pup]

 

Rule your mind or it will rule you.

Montignac

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata!

Fetelor, si eu am mai dat jos 1 kg [bis], deci in total 2 de cand am inceput. Zilele astea voi fi mai putin pe aici, ne cautam un apartament si am mai multa bataie de cap.In rest totul e bine, azi vreau sa pregatesc ceva dulce monti, pandispanul Rodica sau un chec cu germeni de grau.

Gena, spor la facut aspic! Si eu mai cumparam aici, am gasit una f buna de pui, dar niciodata n-am vazut ingredientele ca o cumparam gata taiata de la vitrina.Dar oare de ce sa puna zahar si in asa ceva? Mama mea face des in Ro si inafara de sare si usturoi nu adauga altele.

Revin mai tarziu cu rezultatul si cu meniul.

O zi frumoasa![flo]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata

 

gennaid="red"> e permisa gelatina, aspicul, raciturile .... [pk][pk]

 

loreleiid="red"> nu cse ombina fructele cu nimic ... fructele se mananca pe stomacul gol dimineata sau la gustare independente dupa 3-4 ore de la micul dejun sau pranz cand e totul digerat [asia]

De ce sa nu mananci la micul dejun ????? micul dejun e masa principala a zilei , la micul dejun trebuie sa mancam cel mai bine [asia]

 

kallistaid="red"> cum adica ai mancat doar fructe , caju , migdale ????? [:I] ... nu te supara pe mine dar asta nu inseamna regim monti .... noi aici mancam de toate nu doar fructe si migdale ... in acest mod o sa te plictisesti foarte repede si o sa abandonezi si-o sa spui ca nu functioneaza acest regim [bibe]

SI inca ceva ... pranzul ar trebui sa fie mancare gatita [pofta][pofta]

 

puisoruleid="red"> eu mai inlocuiesc mascarponele cu ricotta .... nici nu se simte diferenta si caloric e mult mai bine

.... uite ca n-am facut piscoturi d'alea cu faina de migdale ... cum le faci ????[:-@]

 

andanii [flo][hia][hia]

 

2007...2012 de la 95 la 64 kg :):)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu fac aspic (racitura) cu carne de curcan ... fierb o aripa ... dau toata carnea jos si torn zeama peste ... iese tareeeee buna

sau aspic cu carne si legume ... pun in castron carnita de curcan cu legume si torn zeama in care a fiert carnea sau folosesc gelatina alimentara [asia][asia]

 

daenaid="red"> felicitari ... super , super super [pk][pk][pk]

mult succes sa gasesti apartament cat mai repede si sa ne vizitezi mai des

 

 

 

andanii [flo][hia][hia]

 

2007...2012 de la 95 la 64 kg :):)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc ptr urari, fetele[pup]

Andanii, La Multi Ani!!![flo] ptr baiatul tau mare!

Am o nelamurire[bibe]: gelatina nu e glucida? eu asa credeam. de ce o combinam cu carne?

 

Ninha, mami lu' Mirci si Matei

 

Don't ever get used to the world around you.id="green">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ninhaid="red"> marea majoritate a gelatinei e facuta din [porc]

 

lorelaiid="red"> nu o avut efectul asta la mine..comparativ cu varza de am mancat-o sapt trecuta[alcool][alcool]

 

carmenid="red"> http://gastronomie.ele.ro/retete/Aperitive_--d1/Aperitive-cu-branza_--s36/Briose-cu-branza-feta-si-rosii-uscate_--r1461.html , si pui faina monti

 

daenaid="red"> nu imi dai si datele tale sa te trec in tabelas?

 

meniul meu azi:

Md: smochina cruda, wasa cu pate de pui

P: mazare

C: brinza cu briosa

la G o sa am probabil ananas

 

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.id="size2">

id="violet">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...