Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (177)...STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

puisoaro si eu azi abea m-am oprit din a nu cumpara ultima tura de porumb de fiert[q][q]...desi vad ca are 65 IG-ul..dar in schimb am mancat 3 ferrero roche cu nuca de cocos[:I]...desi as putea sa fac si io si sa fie monti...da mno..lenea e cucoana mare si porceala se va sfarsi deseara cu floricele...AM ZIS!

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna [flo] Scriu si eu cat dorm musafirii [:D] Ieri nu m-am porcit prea tare, am zis ca fac eforturi, asa ca i-am convins sa mergem la japonez. Am macat Monti, insa, iar am amestecat carnea cu orez.[:-@] Nu am luat desert, iar dupa ne-am plimbat cam 4 ore, asa ca e posibil sa nu se fi depus amestecul bomba. C: o portie mare de supa de praz. (100% monti) Rizotto il fac asa: 150gr quinoa,300gr supa de legume, o ceapa mijlocie, 30 g parmezan, un pic de usturoi sau lamaie, ulei de masline, sare, piper, busuioc. Pun la albit ceapa, apoi cand devine transparenta adaug quinoa, amestec bine si pun supa de legume(care trebuie sa fie f calda, ca sa nu stopeze procesul de gatire inceput)Las la foc mic, amestecand din cand in cand, pana se face quinoa. In timpul asta fac un pesto: mixez parmezanul, usturoiul, busuiocul (sau pun lamaie in loc de usturoi)si un pic de ulei de masline, muguri de pin daca am. Inafara focului pun pesto peste quinoa si mai pun sare si piper. Merge mancat cu peste sau pasare. Portia ajunge cam pt 2 pers. Pup[pup] [url="http://swlf.lilyslim.com/RAyNp2.png"]Rule your mind or it will rule you.[/url] [url="http://sddf.lilyslim.com/gtOXp2.png"]Montignac[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata! Gena, incerc si eu reteta de risotto ca am pesto gata facut. Brandu, sorry pt dovlecei. Mie mi-au iesit foarte crocanti de la taratele de ovaz. Meniu azi: MD: o felie de wassa, un pic de telemea, un pic de pateu, ardei P: inca nu stiu C: spanac cu ochiuri O saptamana buna sa avem [pup][pup][pup] [mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

daena. gena, lorelei sa-mi treceti datele sa va trec in tabelas...sunteti oficial nemoderate[:D][:D]...deci am nev ashea: data la care ati inceput monti, kg target, kg actuale si inaltime si eventual cat ati dat jos de cand ai inceput io is inca in pat...si ashea nu-mi vine sa ma duc la work de numa..ploua si e intunecat..si nici nu stiu ce fel de MD sa am...glucidic, lapte cu fulgi, sau lipidic, snitele de pui cu paine de tarate si ca sa fiu corecta..m-am cantarit azi..dupa o luna si ceva de dezamat...am + cu 700g[alcool]..ma mir ...dar cred ca la fel cum am devenit "imuna" la depunerea kg de la prostii de mancare..cred ca la fel de greu o sa-mi fie sa si dau jos kg...organismul meu cred ca se simte bine la 70 ma gandesc... anyways am asa in program azi: MD: lapte cu fulgi / snitel cu paine de tarate G: nectarine, lapte cu ceai P: varza G: nectarina C: cred ca supa chinezeasca (sper de acum sa ma tin de treaba[:-@] cu monti asta)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

gata..am dat gata MD-ul-> lapte cu fulgi puisoaro ei deasupra is ashea crocanti..putin...am folosit tarate de grau..da spilu e ca is ei moi...adik...chiar stau si ma gandesc cum au putut ai tai si a lu tanti aia sa ramana tari..oare sa nu-i fi lasat eu de ajuns in cuptor?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata, fete frumoase Am ramas masca ce harnicute mai sunteti! dar e superb, ma bucur tare mult. Brandusik: cu drag ma inscriu pe lista montignacelor: Inceput pe 10.09., inaltime 165 cm, GI: 70.5.Kg, target: 55 [:D]. Azi dimineata: Greutatea 67.7 Kg. Somleac: tare m-am intristat cu parastasul Monicai. Dumnezeu s-o odihneasca in pace. Bietii copilasi [q] Dar tu ai fost foarte foarte harnicuta. Wow! Eu doar de craciu si paste gatesc atata [:D] Gena: Reteta "risotto cu quinoa" suna bestial, am s-o incerc si eu. Deci se poate face quinoa cu branza fara nicio problema. Cu carne la fel? Eu am incercat sa mananc doar Monti si cu mici abateri am reusit: Sambata: MD: branza mozarella fara nimic Pranz (pe la 16.00): sunca presata cu salata de morcovi si apoi dovlecei prajiti cu usturoi Duminica: am iesit la un restaurant mai de lux si de asta am mai calcat pe-alaturi: MD: doar cafea Pe la 13: salata, apoi entrecot de cerb cu varza de bruxelles si varza rosie cu castane glasate, si desert am comandat un vermicell, un fel de piure de castane- cred ca are si zahar, dar macar am dat frisca la o parte. Seara am baut un ceai indulcit cu miere. Asa e ca mierea e interzisa? Va pup si va urez o saptamana cat mai frumoasa.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata! Bradusik, [pup] Astazi incerc sa fac si eu paine de tarate.Deci pun faina integrala si tarate in proportii egale? Si restul procedez ca la painea normala, adica apa calduta, drojdie si sare. Mie mi-au placut galustele, nu miros urat, doar textura e altfel. Datele pt tabel: Am 1.62m, 81 kg si vreau sa ajung la 60. Am inceput monti in 17 sept si am dat jos 1 kg, urmatoarea data vreau sa ma cantaresc la 1 noiembrie, sa am macar o luna de monti curat, ca pana acum am tot facut greseli.Multumesc.[flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata!!! oooo-ho-hoooo!!!! ati scris la greu, de nu fac fata cu cititu' puteti sa dati cu rosii, oua stricate, bice, si tot ce mai aveti de aruncat! am fost la nunta sambata seara, am mancat aperitivul, fara paine, sarmale, o clatita umpluta cu carne si tort[:I] dar problema nu e asta, as zice ca am fost chiar rezonabila avand in vedere ca eram la nunta. numai ca duminica am fost atat de obosita ca am simtit o nevoie imperioasa de a manca multi carbohidrati cu grasime, dulciuri, de toate. Azi ; MD: struguri, fibrobar, sana P : merg sa mananc o ciorba de peste la Seafood C: struguri si nuci verzi [pofta] (abia astept!) deci, in concluzie, de unde se procura fulgii de drojdie? din cate ziceti voi, cred ca mi-ar prinde bine si mie, ca nu prea mananc carne. Have a gorgeous week!!! Ninha, mami lu' Mirci si Matei Don't ever get used to the world around you.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Brandu, poate de la tarate nu ti-au iesit. Eu am incercat sa fac odata niste briose monti si trebuia sa pun in ele tarate de ovaz dar n-am avut in casa decat tarate de grau si am pus alea.Nu au iesit bune, s-au lipit si nici gustul nu a fost bun. Mi-am dat seama ca numai de la tarate poate fi ca restul am pus exact ca in reteta originala si toata lumea le laudase ca ies f bune.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...