Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (178)...STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

Andanii, si eu am tot aceleasi meniu ca ieri. Diferenta o sa fie seara, cand o sa mancam spaghete cu sos de rosii. Ptr supa de dovleac, aici e un soi de dovleac numit "butternut": http://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:Courges_butternut_01.jpg 1) Se toaca dovleacul in cuburi mari. 2) Se caleste ceapa in unt si se adauga dovleacul cuburi. Eu am pus si morcovi si pastarnac si telina. Cand legumele sunt fierte se mixeaza. Am adaugat si suc de rosii, ca sa fie mai portocalie. Si la sfarsit, am mai subtiat-o cu lapte. Aici e o supa de sezon, luni s-a serbat Thanksgiving-ul si am zis sa o marcam si noi asa. O zi buna, Cristina, mama lui Victor si a Ancai
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumesc Cristina de reteta [flo]. O sa incerc ca sunt tare curioasa ce gust are. Dana, eu zic sa mai astepti cu cantarul ca risti sa te deprimi. Daca mai esti si cu rusii pe cap chiar nu are relevanta cantarul. Branduso, nu am zis ca fara abateri? Hai ca eu sunt pornita rau [:D] Ninha, hai ca nu e abatere mare, daca ignoram untul e chiar ok. Meniu azi: MD: paine integrala cu zacusca de ciuperci P: salata cu ron, rosii cherry, ardei, masline si salata verde C: spanac cu ochiuri In total 893 de kcal care se vor face 1000 cu para pe care o voi manca imediat [:D] [mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

puisoaro promit promit ca o sa ma tin depare de abateri..sau cel putin o sa incerc...ca si andani is cu rusi pe cap+ treburi de stau cate 12-13ore la munca...deci cred ca psihicul meu incearca el sa se tina departe de prostii..da corpul nu asculta....chiar azi imi spuneau astia din birou ca nu m-au mai vazut niciodata asa vesela si energica[aerob]..ce nu stiau ei e ca...cu cat is mai obosita cu atat par mai fresh[alcool][alcool][alcool] meniul azi: Md: lapte cu fulgi G: para, nectarina P: shaworma...fara sosuri dar cu lipie G: nectarina, ceai cu lapte, si nu mai stiu sigur daca am mancat si alune de padure[alcool] C: supa chinezeasca, felie paine integrala cu brinza

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata doamnelor [flo] va pup si va doresc o zi minunata [pup] puisorule cred ca o sa ma cantaresc totusi luni pentru ca sa vad cum stau , poate mai trebuie sa reduc si ceva cantitati [:D] bransusik ma bucur sa aud ca esti vesela [pup] cred ca ai scris meniul de ieri de nu ai mai stiut daca ai mancat alune sau nu [:D] meniul meu de ieri md. branza dulce g. mar pr. ciorba de legume cu pipote de pui si ardei iute g. salata din mar, par si cativa samburi de nuca ci. tocanita de ficat de pui ... (pus in ea ceapa, ardei, rosii, frunze patrunjel) si o pulpa mica de pui andanii [flo][hia][hia] 2007...2012 de la 95 la 64 kg :):)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

andani nush cat de vesela is..dar personal cred ca al meu creier e asa de obosit ca nu mai stie ce sa arate..si de obicei cand e obosit arata partea lui vesela[:D][:D] iar meniul...de asta am spus ca eu o sa scriu ce mananc in ziua respectiva si nu o sa pun meniul de ieri...ca eu uit de pe o ora pe alta ce fac...da apai sa mai tin minte ce am mancat ieri...pur si simplu memoria mea e incarcata cu altceva si refuza sa memoreze meniul:))) voi ce mai faceti ce mancare?parca as manca ceva da nush ce...de dulce cred ca o sa mai fac niste clatite..si as incerca sa inventez eu biscuitii aia cu nuca de cocos de ar merge perfect cu ceaiul cu lapte de-l beau eu[:D]

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Brandusik cred ca esti obosita .... pup sa treaca perioada asta [pup] Nu mai fac nimic tentant, sau nu am facut .... as manca si eu niste clatite facute doar cu fulgi de ovaz si cu niste magiun .... inca nu stiu cum, studiez problema deocamdata [:D] De luni vreau sa ma apuc de micsorat portii si sa mananc cat mai mic caloric vorbind ... vorba puisorului .... nu mai merge asa [alcool][alcool] ... o sa scriu meniul andanii [flo][hia][hia] 2007...2012 de la 95 la 64 kg :):)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna fetele. Eu am avut o saptamana mai "faultata" sa-i zic asa. Mi-a venit CM-ul cumintel si la timp, asta m-a bucurat tare, caci in general dupa expozitii imi intarzia mereu. Apoi m-a lovit o raceala sacaitoare si de 2 zile sunt cu vezica biliara in pioneze, am migrene crancene si dureri sub coaste. Sa-mi fie invatatura de minte sa mai mananc mancare chinezeasca facuta de altii! [bang] Cum CM-ul e pe sfarsite, am zis sa ma arunc putin pe cantar, sa vad ce s-a mai miscat si am holbat ditai ochii cand am vazut ca am scazut la 66.5 kg[pk]. Gasesc si eu pe undeva o reteta de briose simpla, cu faina de naut? Eu detest briosele si in general dulciurile fainoase, insa picii mei sunt mari amatori de prajiturici si cum vreau sa-i invat de mici cu papa sanatoasa, am zis sa nu le mai cumpar, sa le fac eu. Ultima data, am facut cu faina clasica si au iesit un dezastru oribil si lipicios...undeva am gresit ceva si nu stiu ce. Acum au plecat cu ai mei la tara, la Valeni si am "ordin" ca duminica seara sa-i astept cu ceva dulce si bun [:D] mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bonjovi] Teodor Mihai (10.04.2008)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor, va multumesc la toate din toata inima pentru gandurile frumoase legate de surioara mea. [flo][flo][flo] Eu tocmai m-am intors din munti (am vacanta saptamana asta), unde jumatatea mea m-a invitat la un workshop de facut branza (era mai demult o dorinta de-a mea) si am innoptat acolo. A fost splendid. Am gresit cate un pic, dar am mancat mai putin decat de obicei. Aseara am mancat cerb doar cu varza rosie, fara nicio pasta. Insa am baut un pahar- doua de vin rosu (miam, un excelent vin Amaroni). brindusik- mare minune si cu fizicul tau- ca pe cat esti de obosita, pe-atata arati de fresh. Fata mea-i o oglinda: cand sunt obosita se vede de la 1km.[:D] puisor: sigur c-am sa-ti spun cum e cu spaghetele. pana una alta uite linkul: http://www.montignac.com/de/die-montignac-spaghetti-mit-sehr-tiefem-gi/. Vezi ca poti schimba limba, sunt mai multe limbi la alegere. cge: multumesc mult de informatiile despre dovleac, acum m-am mai lamurit. Eu fac supa-crema asa (parca puisorul a intrebat): Pun o ceapa la prajit si apoi bucatile de bostan la muiat un pic la un loc cu ceapa. Adaug apa cam cat cuprinde, poate un deget mai mult daca oala e inalta si pun un cub de vegeta facut in casa (sau knorr). Las sa fiarba si cu mixerul mixez totul cand a fiert bostanul. Pun niste smantana si las sa fiarba usor la foc mic. Pun niste curry (nu foarte mult, cat sa-i dea aroma) si zeama de lamaie, sa nu fie prea dulceag. La urma adaug migdale prajite deasupra sa fie crocante se adauga in ultima clipa la servit. Iese o minune. Folosesc dintr-ala, butternuss.. In loc de smantana poti sa pui lapte de cocos, iese si mai bun. Andanii, asa am inceput si eu, sa micsorez portiile. Sper sa am succes, oricum va tin la curent. Meniul de azi: MD: branza si salam si 2 bobite de strugure G: branza si niste ardei capia C: Habar n-am, ma mai gandesc. Va pup si va urez la toate un weekend de vis.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...