Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

somnolenta dupa antibiotic sau altceva?


Recommended Posts

Vlad la un an jumate are faringo amigdalita si otita. tocmai a facut injectia cu fortum in branula (asistenta s-a cam balbait, ba ii baga, ba ii scotea acul...)si la cateva minute copilul nu mai statea pe picioare,voia in brate si i se inchideau ochii, ceea ce este complet atipic ptr el, mai ales la 9 seara. cat am incercat sa dam telefoane sa ne lamurim, am incercat sa-l tin treaz cu apa rece, il "enervam" lasandu-l din brate si facandu-l sa planga, iar peste vreo 10 minue era din nou alert cu ochii dupa joaca si reclame la tv. deci nu era de oboseala pur si simplu, ca asa ii cerea organismul. pana acum nu ne-a lamurit nimeni de la ce a fost somnolenta aia ciudata. e cineva printre voi care sa ne spuna? multumesc ***************** I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna! Nu cumva i-a crescut brusc temperatura? Zic asta pentru ca fetita mea a facut o data asa cand era mica ,i s-a facut brusc somn in timpul zilei si eu am bagat-o in pat si am si invelit-o ca zicea ca i-e frig ,si apoi a facut convulsii febrile.Eram si eu mai incepatoare si nu mi-am dat seama ca-i creste temperatura ,eu o tot pipaiam la maini si picioare care erau reci gheata iar capul ii frigea si se fause stacojie la fata. Sanatate multa! Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum[gravired]9+
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

multumesc. febra nu avea deloc, deci excluse convulsiile. pe care, din pacate, le cunoastem de la episodul din august. primele injectii cu fortum le-a facut fiind internat in spital, asta era a 4a doza. si nici alte medicamente nu lua, nici macar un sirop de tuse, sa zici ca interactionau... azi dimineata a facut iar injectia si a fost totul ok... nu stiu ce sa cred... ***************** I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sa fi gresit asistenta doza sau concentratia medicamentului ? fortum asta cum este, sub forma de praf sau lichid ? se amesteca cu ceva sau se injecteaza ca atare ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...