Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cauterizare nazala


Recommended Posts

Buna seara!Nu stiu daca am postat unde trebuie dar rog pe cinva sa mute subiectul acolo unde trebuie.Am o problema la nara stanga din care imi curge sange rar iau tarosin si pivalone picaturi dupa tratament trebuie sa merg la doctor pt cauterizare,cine poate sa imi de-a mai multe detalii despre cauterizare eu sunt foarte fricoasa de fel as dori sa stiu mai multe pareri despre cauterizare cat dureaza,cum se face? Va multumesc mult!. ANDREI CATALIN (02.09.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna Ilona! Eu cand aveam 10 ani am facut cauterizare.Mi se rupeau frecvent vasele de sange din nas si aveam dese sangerari.Pana la un moment dat pe la 10 ani cand am avut o sangerare masiva care nu s-a mai oprit ,curgea sangele cu cheaguri.Am ajuns de urgenta la spital si la ORL mi s-a cauterizat acel vas de sange.Eu nu-mi aduc aminte de vreo durere ,stiu doar ca am rasuflat usurata ca mi s-a oprit sangerarea.Stiu sigur ca m-a cauterizat ca simteam miros de carne arsa si se vedea un picutel de fum. Deci pe mine nu m-a durut deloc si eu sunt si mai fricoasa si in plus atunci eram si copil. Sper ca nu te-am socat cu relatarea mea! Sanatate! Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum[gravired]12+
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu aveam sangerari nazale frecvente si mi s-a recomandat cauterizarea. Pana la urma am decis sa nu o fac pt ca inteleg ca ar exista pericolul necrozarii ulterioare (la varste mai inaintate) a zonei sau vasului, nu mai tin exact minte... Ar fi bine sa te interesezi inainte. Daca iti curge sange rar de ce te complici? In caz de sangerari frecvente si abundente inteleg, dar asa...? Caro
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua!Am mers azi la doctor pentru cauterizare si am ajuns la o sinuzita nu inteleg cum pentru ca simptome nu am de loc ma aspirat doctora si de atunci imi curge imi permanenta sange din nara stanga maine trebuie sa merg pentru punctie (cu care nu asi fi de acord)pt ca consider ca intai trebuie administrat ceva tratament eu nu am luat de cat tarosin si pivalone.Ce sa fac?Sunt foarte derutata de schimbarea brusca de diagnostic ANDREI CATALIN (02.09.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am decis sa mai amanam punctia sa incerc cu tratament :Augmentin 1/12 ore ,Modafen 3 pe zi,Sinupret 3 zi ,Inhalat 1 data pe zi si piaturi normale de nas apa de mare.pivalone.Cum scapm mai repde de sinuzita?A mai trecut cineva prin asa ceva fara a ajunge la punctii sau trebuie neaparat.Va multumesc muult! ANDREI CATALIN (02.09.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Am terminat tratamentul acum 3 zile pot sa spun ca e mult mai bine doar ca nara stanga o am mai tot timpul infundata,am pus picaturi dar degeaba.Care sa fie cauza,ce sa fac pana ajung la un medic competent(pt ca aici nu sunt)am programare pe 3 decembrie.Astept un raspuns. Va multumesc mult! ANDREI CATALIN (02.09.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...