Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (180)...STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

Brindu, m-ai terminat cu figura de nemtoaica [alcool] Asta chiar ca nu mi s-a mai spus. Pe urma accentului (elvetienii vorbesc un dialect cumplit pe care eu il pronunt doar amestecat cu germana stiuta) mi se spune c-as fi din Italia sau Spania (deh, latinitatea). Uite, asta e prajitura pe care-am facut-o (copiata cuvant cu cuvand din internet). Din pacate nu mi-a iesit. A iesit cumplit de uscata (cred ca 50 minute) au fost prea mult si in general nu prea gustoasa. Ai mei au spus s-o termin cu prostiile [:D] checul cu pudra de migdale: Ingrediente pentru un chec 3 oua 200 ml lapte monti 1 plic praf copt 3 linguri ulei 1 fiola esenta vanilie 6 linguri fructoza aprox 400 gr pudra migdale (trebuie pusa pana se face compozitia mai groasa, gata de turnat in tava) 1 ciocolata peste 70% cacao (eu am folosit 85%) Am batut ouale spuma pana si-au marit volumul, apoi am pus pe rand ingredientele folosind mixerul pana la sfarsit. Am rupt ciocolata bucati si am amestecat-o in compozitie, apoi am turnat in tava tapetata cu hartie de copt. La cuptorul incalzit la 200C am tinut checul 50 minute, dar tot proba scobitorii este de baza. Bucatile de ciocolata nu s-au topit, au ramas relativ intregi iar cand checul s-a racit s-au taiat foarte usor.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna Montigals, eu aseara am gatit peste. Va las reteta mai jos, desi e luata tot de pe aici.. Anyways, eu nu am respectat intocmai, aveam salmon in frigi si ala l-am folosit, dar data viitoare o sa iau peste alb. A iesit f bun si gustos.. Faza 1 Peste cu ceapa in folie 800g de file peste congelat 2 legaturi ceapa verde sare, piper alb ulei de masline sucul de la o lamaie Se lasa pestele la decongelat.Cand e gata se spala, se usuca si se pune pe o farfurie.Se uda cu sucul de lamaie. Ceapa se taie (pornind cu partea verde zic nemtii; eu n-am inteles diferenta) si se prajeste 2-3 minute in ulei de masline. Se ia o bucata buna folie aluminiu pentru fiecare file. Se aseasa fileul pe folie, se da sare si piper.Pe fiecare file se pune ceapa prajita.Se inchide bine folia, se pun in tava de la aragaz si se lasa la 200 grade 40 de minute. Se poate servi cu salata de rosii sau salata verde. Pofta Buna @ gena Multa sanatate @ brindushic merci pt ideea cu fursecurile o sa fac si eu we endul asta. @ lorelei ce inseamna lapte monti? [pup] bb bia & mami cryssa
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[mai][mai] dar ce e cu voi de va faceti nevazute toate??[q][q] meniul meu azi: Md: lapte cu fulgi, G:3 bomboane m&m, o para P: quinoa cu legume( ceapa si ciuperci) la cuptor si vreo cateva cubulete de carne de [porc] [barfa] mi-a fost pofta ieri de tochitura[:I] G: prune C: supa chinezeasca (pe care o voi avea toata sapt) asadar si prin urmare vroiam sa spun ceva da am uitat[:D][:D]..revin cand imi aduc aminte ca si asa am senzatia ca e asa liniste la capitolul asta ca simt ca scriu pe propriul meu blog unde nu-mi raspunde nimeni[alcool][alcool]

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...