Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Pietre la colecist in sarcina !!!!!!!


Recommended Posts

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

pietrele respective te deranjeaza cumva? multe persoane au pietre la colecist si nici macar nu stiu. daca nu iti fac probleme atunci uita de ele. daca iti dau dureri incearca sa eviti alimentele care provoaca colecistul sa se contracteze, adica: oua, ciocolata, cafea, orice fel de grasimi. colelitiaza (adica pietrele la colecist) nu este o urgenta chirurgicala, operatia poate fi amanata. daca cumva faci febra, cu dureri si varsaturi va trebui sa iei antibiotice. si nici atunci nu trebuie neaparat operatie. defapt in se recomanda sa astepti 6 saptamani dupa un puseu acut pana la operatie. ideea e: liniste-te! rareori e cu adevarat necesara colecistectomia in timpul sarcinii. de cele mai multe ori simptomele se pot controla cu dieta, antialgice si antibiotice. incearca sa gasesti un medic care sa te urmareasca si sa te trateze conservator pana dupa nastere, iar apoi daca chiar e nevoie poti face operatia.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buburuza, eu am facut operatia asta la 20s de sarcina. Aveam fierea plina de pietre mici. Din cauza hormonilor fierea s a inflamat si o piatra a plecat. Am facut o criza si astfel am aflat ca am pietre. M au operat ca au zis ca nu pot rezista pana la sf sarcinii si cel mai bun moment pt operatie e in trim 2. Daca nu iti face probleme, stai linistita si nu iti bate capul cu ea. Sanatate multa! ____________________________ Vicky si Printzesone
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc pentru raspunsuri ! nici nu stiam de aceste pietre , am inceput un regim usor , beau multe ceaiuri si sper sa nu fac nici o criza pana cand voi naste. Am ceva dureri sub sani , de multe ori cand respir , cand merg , dar nu cred ca sunt dureri date de o criza biliara si cateodata un gust urat in gura. Dar sper sa trecem cu bine peste tot. Va multumesc !
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...