Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

lapte doar intr-un san! ajutor!


adriana15

Recommended Posts

Buna fetelor. Am nascut acum 9 zile spontan, bebe a papat doar de la mine, se satura, e f cuminte, a luat in 5 zile 200 g depasind greutatea de la nastere cu 50g. Ambii sani erau la inceput grei intre alaptari, semn ca se umpleau cu lapte, ce e drept intotdeauna sanul drept mai putin dar totusi. De 2 zile si f pronuntat azi sanul drept e ff moale, cel stang plin de lapte, am baut zilnic multe lichide inclusiv ceai dealaptare, daca pun fata la sanul stang in maxim 15 min trage 100-110 ml si se satura, suge fara pauza. La cel drept a tras cu mari pauze azi in 20 min 10 ml lapte. Azi amfacut prima data proba suptului. Ce e de facut cu sanul problema? sunt deja deprimata ca nu reuseste totul asa cum ar trebui, imi vina sa plang(de fapt am plans o gramada ).[q] Acum 7 ani la primul bebe a fost exact la fel, sanul drept moale reusind sa alaptez doar o luna jumate dintr-un san. Sunt eu defecta?? ce ma sfatuiti sa fac? va multumesc si sanatate la toate! Adriana, mamica de bebe Antonia Alexandra (22.11.2012) si Raissa Maria (15.12.2005)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am patit ceva asemanator. Baiatul meu mereu a preferat unul din sani si din celalalt a tras mereu putin. Insa cu pompa mereu am scos mai mult de la sanul care nu-i place lui. Stiu de ce nu ii place: curge mai greu. O posibila solutie e sa bagi pompa nitel inainte la sanul care nu-i place, cat sa declansezi ejectia laptelui si imediat sa-l pui apoi sa suga. Oricum eu nu am renuntat la sanul care nu-i place lui. Intr-o perioada in care era mai incapatanat il puneam intai la ala. Si-acum trage mai putin din el dar am lapte in continuare la amandoi. Si baiatul meu are un pic peste un an si 4 luni. mama lui Daniel (23/07/2011)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu de la 3 luni am renuntat la sanul stang. Fie-mea a crescut perfect cu laptele dintr-un singur san. Acum are un an si o luna, si tot mai papa tzitzi. Celalalt san continua sa aiba lapte, in caz de nevoie maxima, dar ei nu-i place si gata. Parerea mea e sa incerci sa-l "salvezi" si pe celalalt, ori cu bb pus la el primul, ori cu pompa, dar nu te speria daca pur si simplu nu merge. Celalalt va acoperi necesarul. Nu merita sa plangi, daca bb e fericit cu tzitzi a lui, asta e, relaxeaza-te si savureaza bucuria de a fi impreuna. In love with life.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut aceeasi problema, bebe prefera sanul stang...cred ca imi era si mie mai usor sa-l tin doar pe stanga, il puneam la dreptul cand era foarte infometat ( primul supt din noapte) ca sa-l stimuleze, apoi am mai stimulat cu pompa de san! De pe la 6 luni am renuntat la chin si l-am lasat doar la sanul preferat/comod pentru amandoi! Are 2 ai si 3 luni, a luat foarte bine in greutate pe timpul alaptarii... si inca suge la sanul lui :).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...